Протестиращ на Дунав мост: Искаме някой да си свърши работата!

5
Движението в района бе блокирано за около час и половина
Движението в района бе блокирано за около час и половина Снимка: Кадър от БНТ

Движението в района бе блокирано за около час и половина

Протест на Дунав мост блокира движението в района на граничния пункт с Румъния за около час - час и половина. Поредното недоволство е заради проблемите с трафика в района и ежедневните задръствания.

Движението беше възстановено около 12 ч., предава БНТ.

"Искаме някой да си свърши работа и да махнат тировете от пътя, за който плащаме винетки, а не можем да се придвижваме нормално", казва местен жител.

"Наистина, вече ни е писнало - това е всеки Божи ден - час, час и половина ти отнема да стигнеш от Мартен до Русе. Добре, това оставете - линейки, пожарни, какво правим? Оня ден една жена - родилка, се чудиха как да я прехвърлят, няма откъде да минеш", казва друг протестиращ.

Вчера трима заместник-министри обещаха на пункта, че ще се вземат мерки за разтоварване на трафика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Спокоен
    Абе, че има проблем, то е ясно. Ама да се стоварва цялата вина върху камионаджиите не е справедливо. Повярвайте, няма нито един милионер между тях. Едно от безумията е с тахошайбите и задължителната почивка. Човека има шанс да си придвижи камиона с 500 метра напред, но няма право защото закона му забранява. Ама имало боклуци и фекалии край пътя. Е, какво да направи жив човек, който виси два дена там и живее в кабината? Да си събира екскрементите в торбичка и да си вози до него ли? Само не забравяйте когато се втурнете към някоя промоция във веригите, че стоките там не се доставят с леки коли.
  • 3
    5
    ffafafa
    езгонихте братчедите в гермоней , ам кой да ви бачка ?
  • 0
    4
    До ГрАжДаНиН
    Отивай в Евросъюза и оставай там.Запиши се за прием и постоянно пребиваване по някоя джендърска програма.Ще те огрее на 100%. Късмет :-)
  • 5
    3
    Пенчо Пенчов
    В Нисово, няма задръствания. Ко стаа у Русе?
  • 3
    2
    гражданин
    Нали искате да излизаме от ЕС и НАТО? Свиквайте.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари