Уважаеми американци, ние си обичаме циганите!

0
Не ги преследваме за извършени престъпления и си ги отглеждаме като писани яйца
Не ги преследваме за извършени престъпления и си ги отглеждаме като писани яйца

"САЩ критикуват в специален доклад България, за ромите, мигрантите и корупцията!?

Интересно ми е дали в САЩ отчитат факта, че съвсем скоро, за техни граждани, ще бъдат въведени визи за целия Европейски съюз? Причината е, че не циганите са потърпевши от отношението на България към тях. Нашите мургави братя са с нарушени човешки права именно от САЩ, защото им е ограничено правото на свободно движение, регламентирано от международното право и стъпкано именно от най-демократичната държава в света. И не само на тях. Освен всичко, циганите ни са български граждани и ние не ги делим по етнически признак, но гледам, че вие нямате свян да го правите. Защо така?

Ние, уважаеми американци, плащаме ток, вода и социални помощи на циганите, равни със социалните помощи в САЩ, дори и повече. Обичаме си циганите! Вие плащате ли на тъмнокожите подобни преференции? Не преследваме цигани за извършени престъпления и ги отглеждаме като писани яйца. Вие сте тези, които ги ограничавате да пътуват свободно с аргументи, които всяка държава, включително и България може да ползва за стъпкване на основни човешки права! А за мигрантите и корупцията, целият свят вече разбра, че нямате нищо против тези тъй умело регулирани явления и процеси.

Ако се съмнявате в правотата на думите ми, изчакайте предстоящото решение на Европа, без да осъждате България предварително и без грам вина..."

Това сподели в социалната мрежа Николай Марков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари