Община Русе установи незаконен строеж до буферния паркинг

2
Към момента са проведени вече няколко огледа, включително с представители на МВР
Към момента са проведени вече няколко огледа, включително с представители на МВР Снимка: АКФ

Към момента са проведени вече няколко огледа, включително с представители на МВР

При извършени проверки в общински имот, намиращ се на булевардБългария” южно от изградения буферен паркинг, Община Русе е установила извършен незаконен строеж. Това бе съобщено на 20 септември в ефира на Дарик - Русе при отчета за изтичащия мандат от кмета Пенчо Милков, припомнят от пресцентъра на Община Русе.

Първата проверка е направена на 11.09., а към момента са проведени вече няколко огледа, включително с представители на МВР. След установяване на всички факти и обстоятелства във връзка с проверката, извършителите ще бъдат санкционирани съгласно българското законодателство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    buahaha
    Буахахах, колко смешно Почнаха репортажи и общината се активизира. Хаххаах
  • 6
    2
    Лелеее
    Сега ще ги глобят с 20 стотинки-ужас!!! Ами те сигурно пак са някой на някой човек! Стига предизборни повърни!!!
  • 12
    1
    Иван - русенец
    А къде бляха общинарите, когато е изграден този голям паркинг от 10 000 м2. Нали е точно до "буферния паркинг", където терена беше даден на "свои" хора. Или Пенчо им беше забранил да гледат, за да може за лапне паричките за това "ново" строителство ? Пак общинарите ще го отнесат, макар всички да са знаели че се строи. Със сигурност г-жата Магдалена илиева - зам. кметицата е забъркана в кашата. Да видим сега - първо Пенчо ли ще отрече от общинарите, или първо те ще си признаят какво им е наредил Пенчо Милков - вече бившия кмет ?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари