Усетихме ли, че България най-после е парламентарна република

0
Лекар и журналист споделят мнения за петъчния парламентарен контрол
Лекар и журналист споделят мнения за петъчния парламентарен контрол Снимка: БГНЕС

Най-после усетихме, че България е парламентарна република

"Преди гербавите депутати, които сега са радетели за повече парламентарност, бранеха с голи гърди своя собственик и изключително едноклетъчен вожд “да не бъде унизен, явявайки се в НС”, пише д-р Цветеслава Гълъбова във фейсбук.

Призив към говорещите глави в телевизиите - питайте за това гербавите калинки и клакьорите им с нАучни титли , които неизменно леят глупотевини от екрана".

Сегашният премиер за 50 дни твърдо има повече присъствие в парламента и отговори на питания, отколкото Борисов за последните 4 години.

Това е мнението на журналиста Иван Бакалов, който допълва:

"Както и министрите му. Направо да онемееш като гледаш герберската глутница какви бляскави парламентаристи са, как пъргаво скачат да задават въпроси и реплики, какви са загрижени. Направо милеят за българина... Лицемери нйедни.

Довчера нахално даже не обясняваха защо Борисов и министрите му не идват да отговарят.

И журналистите в телевизиите станали едни храбри, задават въпроси. Големи журналисти станали вече, жалки подлоги довчера".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Усети се
    че България е под едноличното управление на Юмруг ага. Ей това се усети. Заплатите ниски, инфлацията до небето, цените високи, здравеопазването на ниво под нула. Ей това се усети.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари