Бойко Борисов получи честитки за рожден ден

2
Лидерът на ГЕРБ празнува 64-годишнина
Лидерът на ГЕРБ празнува 64-годишнина Снимка: Facebook

Лидерът на ГЕРБ празнува 64-годишнина

Министърът на икономиката Богдан Богданов и министърът на земеделието Кирил Вътев поздравиха Бойко Борисов пол случай рождение му ден, пише 24 часа.

"За мен е удоволствие да Ви поздравя по случай Вашия празник и да Ви пожелая, от мое име и от името на целия екип на Министерство на икономиката и индустрията здраве, любов и много късмет", написа Богданов.

"Освен личен празник, рожденият ден е и повод за равносметка, в който начертава стъпките си към нови върхове. Вие сте в най-хубавата и продуктивна възраст, когато идеите се превръщат в реалност, а знанията дават своя плод", написа пък Вътев.

"Искрено вярвам, че Вашите лични качества ще допринасят и занапред за благоденствието и просперитета на Република България!"

Поздравления получи и от министърката на иновациите и растежа Милена Стойчева.

Лидерът на ГЕРБ празнува 64-годишнина. Борисов получил поздравления още от Вселенския патриарх, от депутатите Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Пена
    Жив и здрав.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари