Цветелина се заля с бензин и се подпали

1
42-годишната жена е родом от Плевен, но се омъжила в Чепеларе
42-годишната жена е родом от Плевен, но се омъжила в Чепеларе

42-годишната Цветелина Г., която полицията в Смолян съобщи сутринта, че е намерена вчера починала в пожар в гараж, сама се е заляла с туба с бензин и си е драснала клечката.

Това разказват по улиците на родопския град познати на семейството. От прокуратурата също не отричат, че една от версиите на разследването на смъртта на жената е самоубийство, съобщава "Марица".   

Трагедията се разиграла по обяд вчера на улица "24 май". Срещу блокове в района към махала Сивковска има няколко гаража. След като съпругът  на Цветелина отишъл на работа сутринта тя отишла в гаража. Към 12 часа бил подаден сигнал от очевидци, че има пожар в гаража. Два екипа на пожарната от Чепеларе и Пампорово се отзовали на сигнала, загасяват, но намират вътре тялото на починалата жена.

Огнеборците спасили 4 гаражни клетки в близост до пламналия гараж.  В Чепеларе са шокирани от жестоката драма на семейството. Починалата има син в пети клас.

Цветелина е родом от Плевен, но се омъжила в Чепеларе. Работила във фабриката за ски. Жената имала в последно време депресия и лекувала психически проблеми. Но не за първи път правела опит за самоубийство - веднъж с хапчета, имало и други опити, твърдят от квартала.  

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари