Жена загина при среднощен пожар в Смолян

0

Има трима пострадали, които са в настанени в болница

67-годишна жена загина тази нощ при пожар в Смолян, съобщи Дарик радио.

Информацията бе потвърдена от началника на Регионалната служба “Пожарна безопасност и защита на населението”, старши комисар Симеон Цървуланов.

Сигналът за пожара е подаден при тях малко след 00:00 часа, като пристигналите на място огнеборци открили жената мъртва в една от стаите на апартамент, който се намира на Нов център, в родопския град. Всичко в стаята е изгоряло, дори и мазилката е паднала. На този етап се води разследване за причините.

Пострадали са още две жени и едно момче на възраст между 30 и 40 години. Те са с обгазяване. Жените са настанени в ОАРИЛ на местната болница, а мъжът е в Хирургично отделение. Те са от различни апартаменти от входа. Има вероятност, момчето да е живяло в апартамента на починалата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари