Три законни пистолета иззеха от дома на Христо Шопов

0
Актьорът е арестуван след заплахи към съседка
Актьорът е арестуван след заплахи към съседка Снимка: NOVA

Актьорът е арестуван след заплахи към съседка

Три законно притежавани пистолета са иззети от дома на задържания за заплахи и закани артист Христо Шопов, потвърдиха официално от МВР.

"В Седмо РУ е задържан 60-годишен мъж, отправил закани и заплахи към своя съседка. Сигналът за междусъседски скандал бил получен минути след 00:30 часа днес. Към адреса незабавно били насочени екипи на полицията, които задържали на място мъжа.

По първоначални данни жената била заплашена от своя съсед с пистолет, ударил я и отправил закани към нея.

Пострадалата е транспортирана в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, насочена е за домашно лечение с контузия на лицето.

От дома на задържания са иззети три законно притежавани пистолета. Работа по документиране на случая продължава. Предстои доклад в прокуратурата, пише в официалното съобщение от МВР", предаде Фокус.

След близо час за даване на свидетелски показания в столичното 07 РПУ жената, която твърди, че е заплашвана с пистолет от актьора Христо Шопов, напусна територията на Районното управление и ГД "Национална полиция".

Малко след 13:40 ч. Патриша Тийвс се отправи към семейния автомобил в компанията на съпруга си.

"Съжалявам. Не ни е позволено да коментираме. За първи път разговарях с него вчера", заяви час по-рано тя пред репортер на медията ни.

И към този час известният български актьор Христо Шопов остава в ареста на 7 РПУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари