Три протеста блокират пътищата в Русенско днес

2
Два от тях са национални и са свързани с пътните фирми, а третият е регионален и е провокиран от опашките от тежкотоварни камиони към Мартен
Два от тях са национални и са свързани с пътните фирми, а третият е регионален и е провокиран от опашките от тежкотоварни камиони към Мартен Снимка: БТА / архив

Три големи протеста ще блокират пътищата в Русенско днес

Два от тях са национални и са свързани с пътните фирми, а третият е регионален и е провокиран от опашките от тежкотоварни камиони към Мартен, информира Русе Медиа.

Фирми от Българска браншова камара „Пътища“ излизат на протест на пътя Русе - Бяла на разклона за Иваново. Според заявката пътят ще бъде затворен от 9 часа, а исканията са свързани с разблокиране от страна на държавата на парите за ремонт и изграждане на републиканската пътна мрежа.

Автомагистрали Черно море“ ще затворят от 11 до 14 часа кръговото кръстовище на Дунав мост. Те си искат средствата за направените пътни отсечки, които от миналата година още не са им платени.

Жителите на Мартен организират протест вечерта от 18 часа на пътя Русе - Силистра. Сборният пункт е на първия разклон за Мартен, след което протестиращите ще се насочат към кръговото при Свободна зона. Затварянето на пътя е с настояване за преместване на изчакващите тежкотоварни камиони от направлението от и към Мартен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Стефан
    Опашката от камиони да се премахне от пътя за Мартен. А къде да отиде??? Предложения? Където и да бъде, винаги ще създава проблеми. Или просто протестираме с идеята "на мен да не ми пречи". За другите - какво ме интересуват?
  • 0
    1
    Пенчо
    Оставка.Няма да е все така.И по зле ще става.Държавата е на автпилот.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари