Три години по-късно: Жена с тегло 120 кг се отказа от сладкото

5
Три години са били нужни на упоритата австралийка, за да се трансформира напълно, сваляйки 63 килограма и отказвайки се от любимия си наркотик - сладкото
Три години са били нужни на упоритата австралийка, за да се трансформира напълно, сваляйки 63 килограма и отказвайки се от любимия си наркотик - сладкото

Три години са били нужни на упоритата австралийка, за да се трансформира напълно, сваляйки 63 килограма и отказвайки се от любимия си наркотик – сладкото

Жозефина Дегран от Куинсланд, Австралия претърпя невероятна трансформация, която промени не само външния ѝ вид, но и целия ѝ живот.

Жената винаги е била склонна към напълняване, а в последствие се пристрастила към сладкото и всякаква друга вредна храна. В крайна сметка любовта ѝ към чревоугодничеството довела до това, че теглото ѝ се увеличило три пъти за две години, като в пиковия си момент е достигнало 120 килограма.

"Винаги съм била пухкава. Със семейството ми обичаме да похапваме, затова в дома ни винаги имаше чипс и шоколад. Но веднъж се погледнах в огледалото и разбрах, че съм станала три пъти по-голяма. Опитвах се да отслабна, но любовта ми към сладкото надделяваше", споделя Дегран.

Качването на килограми било съпроводено от появата на много комплекси. Дамата се притеснявала да носи дрехи с къс ръкав, и предпочитала да не ходи на плаж, съобщава news.com.au, цитиран от  Actualno.com. По-късно Жозефина започнала да ползва Instagram, гледайки вдъхновяващи снимки на непознати от целия свят, които успели да отслабнат. Тогава решила, че също може да го постигне.

Три години са били нужни на упоритата австралийка, за да се трансформира напълно, сваляйки 63 килограма и отказвайки се от любимия си наркотик – сладкото. По думите на Жозефина, ако сега иска да се поглези с бисквита или шоколад, използва личен лайфхак – дъвче мента. А вместо препечени филийки, хамбургери и пица, яде яйца, риба, пиле и зеленчуци, а за десерт – плодове и ядки. Дамата напълно преразгледала отношението си към живота и поддържа популярен блог в Instagram, помагайки на други хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари