Това момче само се поряза, а после ме изнудва за 5 000 лева!

0
Яне Янев коментира обвиненията, че е бил и клал работник
Яне Янев коментира обвиненията, че е бил и клал работник Снимка: БГНЕС / Архив

Работник обвини лидера на РЗС Яне Янев в побой и наръгване с нож.

За случая съобщихме по-рано днес.

18 годишният Борис П. потърсил лекарска помощ с порязана ръка от нож. Цял ден изчаквахме полицията да си свърши работата, да видим дали въпросният работник ще подаде официална жалба, но такава така и не постъпи в полицията и прокуратурата. Оплакването е само устно. Свързахме се днес с Яне Янев, който коментира, пише struma.com.

"В подобна история никой не бе дръзвал да ме намесва. Това е момче, което познавам отдавна, помагал съм на семейството му, давал съм му пари, работа, дойде вчера в ранчото ми и ми потърси косачката да си окосят тяхното място. Беше пиян, през цялото време повтаряше, че е Боби Бирата. Майка ми на няколко пъти му слага ядене, защото аз бях събрал други хора да косим.

Помолихме Боби да си легне да изтрезнее, но без да слуша никого, той взе колата на присъстващ на мястото човек и отиде до Поленица. Върна се с шише фалшиво уиски и продължи да се налива. С него се разправяше шофьорът ми Иван, който с часове го моли да си тръгва, да не пречи, но той непрекъснато повтаряше, че е Боби Бирата и никой не може да му каже нищо. Когато прибрахме лентите на косачките и вече се бяхме натоварили в колата Боби през двама човека мина и буквално се поряза на една от лентите. Уплаши се и почна да крещи.

Превързахме го и го закарахме в спешния център. И тука вече, като се посъвзел, се обадил на един от моите работници и му казал: Питай дали ще ми дадат 5000 лева, иначе ще писна в полицията, че ме е бил. Как ли няма да позволя да ме изнудват по такъв грозен начин. Искали да си купят косачка с баща му. Отвратен съм цял ден се занимавам с глупостите на едно пияно момче", каза Янев.

Припомняме, че 18 годишният Боби обвини пред полицията вчера, че шофьорът на Янев Иван Подолински го държал, пък Яне Янев го бил и ранил с ножа. Със случая се е заела прокуратурата, а Яне Янев очаква публично извинение от Боби Бирата, иначе ще го съди за опетняването му. Това е развръзката на едно сензационно обвинение, което държа бъдни полицаите в Сандански цяла нощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари