Тошко Йорданов: ПП-ДБ унищожиха доверието към машините за гласуване!

0
Защо Кирил Петков си позволява да заплашва министър
Защо Кирил Петков си позволява да заплашва министър Видео: Novini.bg

Защо Кирил Петков си позволява да заплашва министър

"Съдът отхвърли всички жалби, подадени от "Продължаваме промяната", "Демократична България" и цялата им кохорта присъдружни хора и организации, което е още едно доказателство за тяхната юридическа немощ." Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, предаде Novini.bg.

Не може да минаваш за юрист, за експерт и да подадеш жалба, която пада веднага в съда просто защото ти не си страна в спора. Моля ви, колеги, разпространете и решението на съда, а не заглавия от рода "Съдът връща машините". Не, съдът каза, че има нарушена, незавършена процедура, че решението на ЦИК за първия тур е абсолютно законно и то остава такова до момента, до който тази процедура не бъде извършена, заяви Йорданов.

Този министър трябва да ли да направи нова процедура по верификация на сигурността, защото предишният е компрометиран от неговия заместник. Хайде да се сетим, че тези двамата министри са от ПП-ДБ. Кой всъщност унищожи машинното гласуване и доверието в него – тези, които най-много говорят. Техните двама министри унищожиха доверието към машините. Да си носят цялата отговорност, а не да пишат жалби, които са некадърно написани от юристи, които е по-добре да се върнат в Юридическия факултет, посочи председателят на ПГ на ИТН.

Има си процедура. За да се върнат машините, трябва верификацията на кода да бъде извършена стъпка по стъпка, записано, заключено и никой след това да не ходи да повтаря, да снима, да си го слага в джоба и после "кой какво ми направи в панталните", отбеляза Тошко Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    До 2
    Естествено че е прав. Когато се говори истината, някои винаги ги боли и мразят този който я говори. Сега ппдб феновете са си навряли главата в собствения си гъз и освен лъжите на ппдб, друго не искат да чуят.
  • 2
    2
    Русенец
    Ненавиждам Тошко, но всичко казано от него в статията е вярно.
  • 5
    1
    Ха-ха-ха
    Тази рошавата депесарско-чалгаджисйка подлога какво изобщо се обажда? Айде марш към Сараите, боклук!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари