Слави Трифонов: Кириле, извинявай, че те бутнах, за да паднеш. Не съжалявам, че го направих!

0
Свалих ви веднъж, ще ви бутам колкото трябва, докато изчезнете, зарече се лидерът на "Има такъв народ"
Свалих ви веднъж, ще ви бутам колкото трябва, докато изчезнете, зарече се лидерът на "Има такъв народ" Снимка: Личен архив

Свалих ви веднъж, ще ви бутам колкото трябва, докато изчезнете, зарече се лидерът на "Има такъв народ"

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов разкритикува действията на ПП-ДБ и съпредседателя на коалицията Кирил Петков по отношение на избрания от президента Румен Радев кандидат за служебен премиер Димитър Главчев.

С пост в официалния си профил във Фейсбук Трифонов обвини Петков, че не само е върнал Бойко Борисов във властта, но и с конституционните промени ПП-ДБ са направили така, че сега ГЕРБ да имат служебен кабинет.

"Сега ревете от служебния кабинет и обвинявате президента Радев, че е избрал шефа на Сметната палата, Димитър Главчев, за служебен премиер. Ами нали вие, Кириле, дадохте списък от десетина човека, всичките свързани с ГЕРБ на президента? Нали с гласовете на ПП-ДБ, Димитър Главчев зае този пост преди няколко месеца? Защо сега ревеш? Като теглим една черта, излиза простият факт, че ти, Кириле, ти направи най-много през цялата история за Бойко Борисов. Ти не само го изпра, не само го върна във властта, но и промени конституцията така, че сега ГЕРБ да имат служебен кабинет", написа Трифонов.

Лидерът на ИТН припомни, че той е взел решението, довело до падането на кабинета "Петков" и заяви:

"Свалих ви веднъж преди година и половина. Свалих ви и втори път преди няколко дни като върнахме третия мандат. Ще ви бутам толкова пъти, колкото трябва и колкото мога, докато изчезнете напълно от обществения живот".

Публикуваме целия пост на Слави Трифонов без редакторска намеса:

"Гледах обедните новини по БНТ. В тях дадоха репортаж от някакво събрание на "Продължаваме промяната". На живо. И точно в този момент говореше Кирил Петков, който каза следното, цитирам дословно: "Имахме едни т.нар тогава, пак партньори от ИТН, които бяха заложени там, като взрив. Когато стане страшно да може да натиснат спусъка и цялото нещо да се взриви."

Мразя да репликирам Кирил Петков, но повече от Кирил Петков мразя лъжата. И понеже Кирил Петков непрекъснато лъже, в мен от време на време се пробужда желанието да кажа, всъщност, каква е истината. И други желания се пробуждат в мен, но аз се контролирам, гледам да се държа възпитано и по правилата.

Та, кой бутна правителството на Кирил Петков. Аз, бе! Аз, Кириле. Аз го бутнах! Извинявай, аз те бутнах, за да паднеш. Никой не ме е заложил, аз сам взех това решение и не съжалявам, че го направих. Напротив, като гледам какво направихте после, колко лъжи и каква некадърност показвате, сега от позицията на времето смятам, че постъпих абсолютно правилно. Така че, това, което говориш на вашето събрание е поредната лъжа, която изричаш!

Само искам да ти припомня, Кириле, че за лъжите, които изричаше, че аз съм мафиот, те осъдих и съда ми присъди 50 000 лева. Така че, не е лошо да внимаваш какво говориш, когато е свързано с мен, защото пак ще те осъдя!

Нека ти припомня и още нещо, Кириле. Свалих ви от власт, заради предателството ти към българите в Северна Македония и заради вредната политика на Асен Василев.И времето показа, че съм прав. След предателството ти, изстъпленията върху моите сънародници, българите, които не са твои сънародници, станаха чудовищно нагли. А другарчето ти, Асен Василев, докара 30 % инфлация и увеличи държавния дълг с 20 милиарда.

И още нещо, Кириле. Сега ревете от служебния кабинет и обвинявате президента Радев, че е избрал шефа на Сметната палата, Димитър Главчев, за служебен премиер. Ами нали вие, Кириле, дадохте списък от десетина човека, всичките свързани с ГЕРБ на президента? Нали с гласовете на ППДБ, Димитър Главчев зае този пост преди няколко месеца? Защо сега ревеш? Като теглим една черта, излиза простия факт, че ти, Кириле, ти направи най-много през цялата история за Бойко Борисов. Ти не само го изпра, не само го върна във властта, но и промени конституцията така, че сега ГЕРБ да имат служебен кабинет.

Свалих ви веднъж преди година и половина. Свалих ви и втори път преди няколко дни като върнахме третия мандат. Ще ви бутам толкова пъти, колкото трябва и колкото мога, докато изчезнете напълно от обществения живот.

Затова можеш да почнеш да плачеш сега. Начало".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    за киро лъжеца
    https://blitz.bg/analizi-i-komentari/kiril-petkov-patologichen-lzhets-s-psikhichno-razstroystvo_news987223.html
  • 0
    6
    хм
    Ало, цигуларчето много се вземаш на сериозно, крайно време е да се приземиш, да си спомниш като продоваше мартеници!!!
  • 10
    5
    русенец
    Ако имаше как идиотите да не бъдат допускани до гласуване на избори, то ПП няма да вземе и един глас. Но като чета написаното по-долу, ПП ще са и в следващият парламент.:(
  • -7
    4
    123456
    Чучело грозно стойси в тъмната дупка!
  • 6
    3
    Р410
    Много си е прав...нищо не лъже.гледайте фактите...кой направи закона и предложи длъжностите за служебен кабинет.. пък и същите го гласуват.. затова когато устата ти е преди акъла ревът..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари