Тошко Йорданов: МРРБ в момента е заложник, практически не работи!

0
Не може да поправи нито една дупка, нито една мантинела, нито да построи един метър нов път, каза зам.-председателят на „Има такъв народ“
Не може да поправи нито една дупка, нито една мантинела, нито да построи един метър нов път, каза зам.-председателят на „Има такъв народ“ Снимка: БТА

Втори ден без решение на парламента за дофинансирането на АПИ. "Има такъв народ" напуснаха пленарната зала в знак на протест

Втори ден без решение на парламента за дофинансирането на АПИ. "Има такъв народ" напуснаха пленарната зала в знак на протест, а премиерът поиска да има контрол върху плащането на над 1 млрд. лева за фирмите за пътно поддържане.

В инфраструктурата на България има огромен проблем. Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) практически не работи и е блокирано. Не може да поправи нито една дупка, нито една мантинела, нито да построи един метър нов път“, каза в „Лице в лице“ Тошко Йорданов, зам.-председателят на „Има такъв народ“.

Знаейки това нещо, днес нашите партньори от ПП и БСП, включително ДБ и с гласовете на „Възраждане“, си позволиха да блокират за пореден път МРРБ. Това, което направиха е нелепо. Парите за пътища са пари, които даваме и нашите колеги ги блокират и не ги дават все едно са техни“, коментира Йорданов.

Недопустимо е подобно нещо, за което имаме съгласие, да се играе долно. Ако това е политическа игра, това е безобразие, защото се залага животът на хората. МРРБ в момента е заложник и ако нещо се случи, вината не е в министър Караджов“, категоричен бе Тошко Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари