"Топлофикация" Русе няма да иска зелен сертификат от клиентите, дошли да си платят сметките

0
При влизане в касовия салон на предприятието задължително трябва да се спазват всички противоепидемични мерки за безопасност
При влизане в касовия салон на предприятието задължително трябва да се спазват всички противоепидемични мерки за безопасност Снимка: Илияна Кирилова, в. Сега

"Топлофикация Русе" информира клиентите, че при посещение на клиентския център на дружеството не се изисква "зелен сертификат

 При влизане в касовия салон на предприятието задължително трябва да се спазват всички противоепидемични мерки за безопасност, съобщиха от топлофикационното дружество.

"В условията на епидемична обстановка и рязко увеличение на броя на заразените с коронавирус в цялата страна, отново съветваме потребителите да използват онлайн методи. По този начин клиентите могат да елиминират необходимостта от лично посещение в касовия салон.", заявиха от дружеството.

Оттам отново се обърнаха с апел към потребителите да спазват стриктно противоепидемичните мерки, за да се запази техният и на служителите живот и здраве. Уверяваме всички, че сме изпълнили всички изисквания за гарантиране на сигурността на хората. Осигурили сме необходимите лични предпазни средства на целия колектив и организираме постоянна дезинфекция на работните помещения, посочиха от русенската топлофикация.

Ръководството на "Топлофикция Русе" следи ситуацията и при промяна на противоепидемичните мерки ще информира своевременно своите клиенти.“, заявиха още от дружеството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук