Топ съвети за купуване на дрехи по интернет

0
Отзивите на клиентите са изключително ценна информация, тъй като те ви дават реална представа за покупката, която обмисляте
Отзивите на клиентите са изключително ценна информация, тъй като те ви дават реална представа за покупката, която обмисляте

Отзивите на клиентите са изключително ценна информация, тъй като те ви дават реална представа за покупката, която обмисляте

Пазаруването онлайн определено има своите предимства - няма нужда да чакате на опашка, да напускате къщата си или дори да сменяте пижамата си с неудобни дрехи. И макар да идва с дълъг списък с плюсове, всичко това може да има и няколко недостатъка - като онези дънки, които се предлагат само три размера, но никой от тях няма да ви пасне.

За да си спестите време и проблеми като невъзможност за връщане или други неприятни изненади, вижте тези бързи съвети за онлайн пазаруване на дрехи. Използвайте ги следващия път, когато решите да си купите красив нов пуловер, а тук ще откриете модерни и разнообразни предложения https://gang.bg/products/damski-drehi/puloveri.

Знайте своите мерки

Всички знаем, че размерите варират в зависимост от марката и дори от партидата, в която са произведени продуктите. Това лесно се вижда във физическия магазин, когато отидете до съблекалнята, но с онлайн пазаруването нямате този лукс. Затова ще трябва да извадите шивашкия метър и да вземете под внимание бюста, талията, бедрата и другите необходими размери.

Това гарантира, че ще получите възможно най-точните измервания и че впоследствие ще си купите правилните за вас дрехи.

Проверете таблиците с размери

Преди да се отправите към виртуалната каса, вижте как проверените ви мерки съвпадат с таблицата с размери на сайта, за да определите какво всъщност трябва да поръчате.

Хвърлянето на един поглед върху таблицата с размери на собствения уебсайт на дизайнера преди покупката не е лоша идея, тъй като използваните от сайтовете за онлайн пазаруване са по-скоро за общи насоки.

Друго нещо, което може да искате да проучите, е размерът, който носи моделът на снимката. Нейната или неговата височина понякога може да ви даде представа колко всъщност е дълъг или къс даден артикул.

Прочетете отзивите

Отзивите на клиентите са изключително ценна информация, тъй като те ви дават реална представа за покупката, която обмисляте. Проверете за коментари, отнасящи се до размера, пригодността и качеството на материала, за да получите по-добра представа дали елементът отговаря на описанието.

Въпреки че дрехата може да изглежда точно като на снимката, може да се окаже стегната в бюста и неловко разхлабена в бедрата. Имайте предвид всички тези неща.

Научете повече за материалите

Усещането за даден материал е също толкова важно, колкото и размерът. Няма нищо по-лошо от това най-накрая да получите тази рокля, която сте гледали от месеци, само за да откриете, че материята дразни кожата ви.

Тъй като не можете да докоснете тъканта и често не можете да различите каква е текстурата на даден артикул само като погледнете снимката, добра идея е да се запознаете със съдържанието на тъканта. Отворете и гардероба си и намерете дрехите, които обичате най-много, както и всичко, което ви е сърбящо, задушно или неудобно. Отбележете материалите, които харесвате и не харесвате, и ги използвайте като отправна точка при пазаруването онлайн. Ако знаете, че мразите полиестера, просто не го поръчвайте!

Погледнете към модния подиум

Снимките могат да заблудят, така че ако имате възможност да видите един модел в действие, потърсете го и гледайте ревю с него. Това определено доста ще ви помогне.

Бъдете гъвкави

Имайте предвид, че цветът, който се появява на екрана, може да не изглежда по същия начин на живо. Не само това, но и цветът може да се променя от партида в партида. И макар че трябва да сте подготвени продуктите ви да пристигнат в малко по-различен оттенък, това съвсем не означава, че не са красиви и че няма да ви паснат отлично.

Винаги проверявайте политиката за връщане

Дори да сте изпълнили всички горепосочени стъпки, от време на време може да се случи и някое разочарование. Бъдете подготвени и се запознайте с правилата за връщане, преди да поръчате.

Готов си да пазаруваш дрехи онлайн? Поръчай изгодно тук панталони и много други невероятни продукти!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари