ТОП 5 на най-бързодействащите напитки за отслабване

0
ТОП 5 на най-бързодействащите напитки за отслабване
Снимка: revita.bg

Ако сте решили да се отървете от излишните килограми вероятно знаете, че това ще стане само с комбинирането на тренировки и здравословна храна. Все пак, има някои видове напитки, които ще ускорят изгарянето на мазнините и ще ви помогнат да отслабнете по-бързо. Ето и най-ефективните от тях:

Соковете за детоксикация са вашите верни съюзници в битката с излишните килограми. Лесно може да си ги приготвите у дома, като използвате плодове и зеленчуци. Цитрусовите плодове са известни с мощната си способност за детоксикация. Кореноплодните пък имат високо съдържание на фибри изключително полезни за всички нас. Използвайте смело джинджифил, моркови и ябълки за ежедневните си сокове.

Зеленчуковите сокове от една страна ви помагат да свалите трайно желаните килограми, а от друга държат токсините далеч от вас. Може да ги използвате самостоятелно или в комбинация с плодове. Зелето, къдравото зеле, карфиолът, броколито всички те ще ви помогнат в борбата с килограмите. Кръстоцветните зеленчуци са богати на природни фитонутриенти, които са идеални за намаляване на мазнините, възпаленията и високата кръвна захар.

Зеленият чай е бил използван в продължение на стотици години заради многобройните си предимства. Той ще ви снабди с нужните антиоксиданти, ще намали чувството на глад, ще ускори изгарянето на мазнините и ще стимулира обмяната на веществата.

Червена боровинка и круша

Плодовите сокове са вкусни, лесни за приготвяне и богати на хранителни вещества, витамини и минерали. Сокът от червена боровинка и круша ще ви помогне да отслабнете, ще подобри метаболизма ви, ще увеличи общите ви енергийни нива и ще ви снабди с витамини и протеини. В същото време сокът от червена боровинка предотвратява различните инфекции. Крушите пък са богати на магнезий, калий, фосфор и витамин С – особено важни за костите.

Черното кафе съдържа антиоксиданти, които се борят със свободните радикали и намаляват риска от рак, диабет и сърдечно-съдови заболявания. Кофеинът стимулира метаболизма и увеличава изгарянето на калории.

Източник: women's.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари