Той ме направи емоционален инвалид

0
Искам да чувствам, искам да усетя тръпка, привличане или каквото и да било
Искам да чувствам, искам да усетя тръпка, привличане или каквото и да било

Това е една история за опустошителна любов и тежките последици от нея.

Може би много хора ще се припознаят, четейки следващите редове.

Млада жена споделя горчивия си опит от преживяна любов, която я "изпразва" емоционално.

Ето и нейният разказ:

"Здравейте,
Моята история е такава, че имах връзка с едно момче четири години, но още след първата година дойде и първата изневяра. Трудно, но я простих, след това отново и отново се случи. Поне 4-5 пъти ми изневерява, докато един ден просто ми втръсна да му прощавам. Слушах все едно и също, как ще се промени, как няма да се повтори, колко ме обича и как дава всичко за мен.

Но разберете ме, той ми беше първата целувка, първия секс, първата любов. Та приключих всичко, докато един ден не започнахме да си пишем отново. Той ми се включи направо от нищото с това, че иска да се омъжи за мен и да живеем заедно. Естествено, че казах "не". Тук идва реалният ми проблем  - не мога да имам чувства към никой друг. Мислех си, че тези клишета като "празна съм от вътре" и "не мога да чувствам нищо", са си просто клишета, но наистина така се възприемам.

Пробвах две връзки след него, но към никой дори не трепвам, нищо, просто нищо не усещам. Няма го онова притеснено чувство, когато примерно те целува или удоволствие от целувките, просто все едно целувам стена или камък, това е. Дразнят ме с абсолютно всичко, правилно или грешно няма значение - дразни ме.

Не ми пука дали ще излязат с друго момиче, дали заглеждат друго момиче, дали говорят с друго момиче, все ми е тая. Ако не се получат нещата, просто приключвам без никаква емоция, все едно е нещо напълно нормално, което ти се случва всеки ден. Искам да чувствам, искам да усетя тръпка, привличане или каквото и да било.

Не може заради една неуспешна връзка да спра да усещам. Става въпрос за загриженост, ревност и като цяло нещата, които изпитваш, когато си влюбен. Или когато харесваш някого малко повече от другите."

Човешката психика е непредсказуема. Понякога се справяме с проблеми, за които не сме подозирали, че имаме сили. А друг път - и малкото камъче ни събаря колата.

Източник: Ezine.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари