Помислете върху тези 5 въпроса преди да се впуснете в изневяра

0
Изневярата и последствията от нея са един от най-опустошителните моменти в една връзка
Изневярата и последствията от нея са един от най-опустошителните моменти в една връзка

Никой не иска да бъде мамен, но независимо дали ни харесва или не, хората понякога изневеряват

 Случва се. Понякога няма конкретна причина за изневярата, просто се случва. Понякога има много конкретна причина, например любовта между двамата души е изчезнала, пише Actualno.com

Изневярата и последствията от нея са един от най-опустошителните моменти в една връзка. Преобръща целия ви свят с главата надолу, когато разберете, че партньорът ви изневерява, [и] започвате да гледате на всичко във връзката си като на лъжа и самочувствието ви пада. Но ако си мислите, че може би искате да изневерите на партньора си, ето няколко въпроса, които да си зададете преди да го направите.

1. Липсва ли ми нещо във връзката ми?

Треньорът по връзки и собственик на Maze of Love, Крис Армстронг, силно препоръчва да разберете какво липсва, преди да изневерите. Както той казва на Bustle, важно е наистина да помислим какъв е липсващият фактор и дали измамата ще го накара да се появи.

2. Изневярата ще оправи ли връзката ми?

Въпреки че има някои случаи, в които изневярата е „поправила“ или поне е подобрила някои взаимоотношения, защото поставя нещата в перспектива, това е доста рядко явление. Като се има предвид това, вероятността вашата изневяра да оправи връзката ви е малка и е нещо, което си струва да обмислите.

3. Опитвам ли се да запълня празнота?

Вечният въпрос - дали сексът може да запълни празнотата? Тоест, ако това е, което чувствате, значи там се крие проблемът. Може би празнотата е липсата на страст, така че вие ​​я търсите другаде. „Би било лесно да кажа, че ми липсва страстен секс и че спането с човек Х, който не ми е партньор, би запълнил това“, казва Армстронг. "Не. Ще го запълни временно; това няма да реши страстната сексуална пропаст, която съществува във връзката."

4. Избирам ли лесния път чрез измама?

Тъй като измамата е нещо, което не можете да отмените, след като го направите, е наистина важно да се запитате дали става дума за опит да поправите нещата или може би просто искате да провокирате партньора си той да сложи край на връзката ви. След като сте изневерили да се върнете вкъщи и да кажете на партньора си, че сте му изневерили, е лесен начин да не се справяте с проблемите във вашата връзка и вероятно в даден момент партньорът ви ще се насочи към изхода - което всъщност може и да е вашата надежда и намерение .

5. Направих ли каквото мога, за да потръгне връзката?

В някакъв момент, докато ровите в главата си, опитвайки се да разберете уравнението, ще трябва да се натъкнете на частта, в която трябва да се запитате дали сте дали всичко от себе си, за да поправите това, което смятате, че е счупено. Предавали ли сте на партньора си, чувствата си? Предприехте ли нещо, за да коригирате нещата? Изключително важно е да си дадете честни отговори на всички въпроси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари