ТИД ще подмине Русе заради бетонирания кей

2
Организаторите на регатата са избрали за акостиране и престой местността Стълпище край село Мечка
Организаторите на регатата са избрали за акостиране и престой местността Стълпище край село Мечка

Подобно нещо се случва за първи път в близо 70-годишната история на проявата

Тази година най-голямата в света международна туристическа гребна регата ТИД ще подмине Русе. Това става ясно от графика на регатата. Подобно нещо се случва за първи път в близо 70-годишната история на проявата. Причината е бетонирания кей и невъзможността за акостиране на лодки на брега край Русе, както и на липсата на подходящи условия за бивак на гребците, които ползват собствени палатки, съобщи TVN.

Организаторите на регатата са избрали за акостиране и престой местността Стълпище край село Мечка. Според предварителния график това ще стане на 22 август. Следващата спирка е Ряхово, където се нощува на 23-ти. Другите почивки са в Тутракан и Ветрен.

От съображения за сигурност (заради войната в Украйна трасето в Румъния и през тази година остава затворено) и тази година за българските участници регатата ще завърши в Силистра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    26
    КРОКОДИЛА ГЕНА
    Този новия кей е доста по просторен, не не мога да разбера това огромно празно пространство което изградиха с какво трябва да бъде запълнено. Имам чувството, че на някои отсечки, приличат повече на хеликоптерни плошадки от колкото на алея за разходки. А и наче тия с не ги знам кво се оплакват има стълбички с които се слиза долу до водата и обратно нагоре. Майка им да еба да се думкат!
  • 0
    25
    зрител до №16
    – Новата певица в операта няма нито глас, нито слух. – Ти да не си ходил на опера? – Не, снощи жена ми ходи и като се върна, ми изпя всичко…
  • -2
    24
    Петър
    От три дни не мога да спя,че ТИД ще подмине Русе То само това ли е ?
  • 2
    23
    Свиреп до 16
    Да ва еба и в оперните михлюзи. Шест пиара имате. За чий? То конкуренция нямате, че да се рекламирате. Ама ревете, че сте на минимална заплата. Педераси като ТЕО и курви сте.
  • 13
    22
    Лодкар
    Жалък катаклизъм. Толкова бетон, а даже лодка не може да пуснеш... Това прави Русе единствения град на Дунав, където не може да се пуска лодка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари