Техническа грешка?

1

Внимавайте когато теглите кредит или подписвате документи, защото грешките изглежда не са рядкост.

Наш читател се свърза с нас за да изрази своето възмущение от известна фирма за студентски бригади в Русе, която му е издала подвеждащо удостоверение.

 

Ето и самото писмо на Григор Пенев:

Здравейте, казвам се Григор и съм студент 1-ви курс в Русенският университет "Ангел Кънчев".

Кандидатствах по програмата Work and Travel на чрез фирмата Usit Colors. Понеже нямах финансова възможност да отида реших да се възползвам от услугите на банки, които имат договор с въпросната фирма за да ми отпуснат средства за заминаване.Фирмата издава удостоверения с които се кандидатства по кредита, който е специално за студенти учещи редовна форма на обучение.

Първата банка при която отидох беше ДСК, не бях одобрен и реших да пробвам в банка Алианц. Издадено ми бе удостоверение ЧРЕЗ КОЕТО АЗ КАНДИДАТСТВАМ А КРЕДИТЪТ СЕ ИЗПЛАЩА НА 3-то ЛИЦЕ!!!!!!

Запазил съм и 2-те удостоверения и понеже виждам правите публични изяви имам желание да се срещнем и да ми помогнете, ако е възможно да изобличим измамите, които стават във въпросната фирма, понеже сумата за заминаването е страшно голяма и изпитвам съмнения,че може и да има други, които са нямали моят късмет да видят измамата на време.

Въпросът е защо на първото удостоверение към ДСК кредита се изплаща на мене,а на това към Алианц се изплаща на някой съвсем различен човек??????

 

След полученият сигнал в Dunavmost.bg, ние се свързахме с Калина Атанасова, която е издала удостоверението. Тя ни увери, че това е чисто техническа грешка и не иска да опетнава имато на фирмата в която работи.

Източник: Dunavmost.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари