Театърът в Русе обяви кастинг за актьори

0
Кандидатите трябва да се представят пред журито с 2 материала по избор, по желание могат да покажат музикални и танцови умения
Кандидатите трябва да се представят пред журито с 2 материала по избор, по желание могат да покажат музикални и танцови умения

Кандидатите трябва да се представят пред журито с 2 материала по избор, по желание могат да покажат музикални и танцови умения

Драматичен театърСава Огнянов“ – Русе обяви кастинг за актьори – мъже и жени, за следните проекти: „Балкански синдром“ (реж. Недялко Делчев), „Лилиом“ (реж. Ивайло Ненов), „Дон Жуан“ (реж. Стайко Мурджев), „Доходно място“ (реж. Маргарита Мачева), „Смешен плач“ (реж. проф. Маргарита Младенова).

Кастингът ще се проведе в град София на 4 май 2022 г. от 10.30 ч. на Камерна сцена (Сцена 47) на Учебен театър НАТФИЗ – четвърти етаж в сграда А на Театралната академия.

*Кандидатите трябва да са завършили Актьорско майсторство в годините 2020, 2021 или 2022 г.

Документи за участие в кастинга:

  • заявка за участие в свободен текст (вкл. телефон за контакт)
  • кратка автобиография
  • две актуални снимки

Документите ще се приемат до 12.00 ч. на 30 април 2022 г. на е-mail: [email protected], както и в секретариата на театъра – адрес: гр. Русе, пл. Свобода №4, тел. 082/830 168.

Допуснатите по документи участници ще бъдат известени най-късно до 1-ви май 2022. Те трябва да се представят пред журито с 2 материала по избор, също по желание могат да покажат музикални и танцови умения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Оскар
    Да наемат кмета, областния, общинския съвет, партийните функционери и тях - за статисти!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари