Тази събота русенци ще почистват Левента

1
Община Русе ще съдейства за извозването на отпадъците, а желаещите да се включат могат да носят със себе си ръкавици и чували
Община Русе ще съдейства за извозването на отпадъците, а желаещите да се включат могат да носят със себе си ръкавици и чували Снимка: Dunavmost, архив

Тази събота, 19 февруари, група русенци организират Първо градско почистване в района на „Левента“.

Смело вземете приятели, роднини и деца, за да направим нещо хубаво просто ей така“, казва основният организатор Ирина Илиева.

Инициаторите на събитието са група приятели от Русе, които вече не живеят в града, но са решени да му помогнат със собствени сили.

Доброволческата акция ще започне в 10:00 часа от панорамна площадка  „Левента“.

Община Русе ще съдейства за извозването на отпадъците, а желаещите да се включат могат да носят със себе си ръкавици и чували.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Русенец
    До 9: Съжалявам, наистина не съм схванал сарказма. Но, по въпроса за дресиране на нарушителите - как е решен проблемът в цивилизованите общества? Какво ще стане, ако си хвърлиш бутилката от бира на полянката, в един Амстердам, да речем? Щом там може, защо тук да не може?
  • 2
    9
    Отегчен до 7
    Май малко не схвана сарказма в поста ми. Кое почистване да се вмени на нарушителите? Как да стане? Нарушителя си е животно априори. До всеки нарушител да слагаме дресьор ли?
  • 7
    8
    Ядосан
    Алоууу, плащам ви данъци да събирате боклука! Плащам ви толкова, колкото сте ми поискали! ПЛАЩАМ !Алоууу, плащам ви за контролни служби, които да санкционират нарушителиге! ПЛАЩАМ! За чий са ми "доброволци" ?! Ама аз ПЛАЩАМ!
  • 7
    7
    Русенец
    До 4: Няма да мятам боклуци, но това почистване може да се вмени като задължение на нарушителите. Отдавна се говори за трудова повинност, а и има бая кандидати за това. Защо трябва да се чака на доброволци? Америка си построиха пътищата с ангарията на затворниците. Тукашните рецидивисти са с по над 30 присъди и файда няма.
  • 9
    6
    Русенец
    До 2: Миналата седмица зад едно такова камионче не можеше да се кара. По-добре да не беше четкал. Прахоляка се разнесе по хората, по тротоарите. Малоумие някакво.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари