Тази отчаяна жена прилича на... България

2
На булевард "Витоша" в София... Пред скъпите магазини е седнала и проси бедността
На булевард "Витоша" в София... Пред скъпите магазини е седнала и проси бедността Снимка: Facebook / Хриси Дочева

На булевард "Витоша" в София... Пред скъпите магазини е седнала и проси бедността

Това написа Хриси Дочева под снимка на просеща жена във Facebook. Публикацията ѝ предизвика лавина от коментари:

"Срам ме е, че съм българка и че живея в България. За избори има пари, а пари за болни деца и възрастни все няма или дават малко. Е, колкото и да учим децата си на добро и толерантност, като пораснат, виждат какъв е животът в България - без спазване на закони и никаква справедливост."

"Тъжно наистина за жената и че в 21 век има хора, които трябва да просят, за да оцеляват /друга тема е, че всички просяци в София ги държи мафията и изкарват повече от президента месечно/. Но ключът на тази емоционална бомба е в последното изречение - внушава, че България е бедна, отчаяна и обречена. Няма НИЩО ТАКОВА. България е член на клуба на най-богатите, най-демократичните и най-свободните държави. 99 процента от българите имат покрив над главата си, вода, електричество, интернет, компютър и достатъчно свободно време, да пишат глупости в Интернет."

"Съкрушаващо… опустошаващо… отчаянието… нищетата… мъка…"

"Ужасно е, срам, бедната жена... да няма достойни старини".

"Това е срамота, нямам думи вече всичко е казано! Господа Министри! Като гледате тези хора, не ви ли е срам малко, нямате ли жалост, милост. Вие взимате милионите, а тези хора, които са си дали здравето и живота за таз държава, сега стоят по улиците и просят. Как лягате да спите, как сядате да ядете - и вашето време ще дойде, но жалко много жалко!"

"На фона на скъпите пури и отлежалото уиски, които пият политиците ни, това е геноцид срещу българския народ! Срамота!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    123
    не е хубаво да се правят такива интервюта без да има пълна конкретика по въпроса. може да е проиграла на хазарт покрива си, може да го е пропила, когато нищо не е ясно не е хубаво да се съди и да се говори по такива въпроси. Жал ти е, минаваш, хвърляш 50 лв. и си лягаш да спиш спокоен че си помогнал, условно.
  • 10
    2
    плюс-минус
    Много е трагично, но истината е, че в момента над 1 милион български пенсионери получават минимална пенсия - 523 лева. Цели 4 години в началото на своето управление ББ не вдигна и с 1 стотинка пенсиите. Сега уж ги повишават, ама докато ги повишат и инфлацията ги глътва.
  • -7
    1
    Cvghjkl
    Бaс ловя,че поне 2-3 апартамента има!!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари