Тази нощ над страната ни ще премине слабо изразен студен фронт

1
В Североизточна България ще превали и прегърми
В Североизточна България ще превали и прегърми Снимка: iStock

През нощта от северозапад ще премине слабо изразен студен фронт.

Ще се заоблачи и на места, главно в Североизточна България, ще превали и прегърми, предава БНР. Вечерта вятърът все още ще е до умерен от югоизток, с преминаването на фронта ще се обърне от североизток и ще отслабне. Минимални температури между 18° и 23°, за Варна около 22°.

Утре на места все още ще има слаби краткотрайни превалявания. Следобед облачността ще започне да се разкъсва и намалява.

Максималните температури чувствително ще се понижат спрямо предните дни и ще са от 26° до 31°, в крайните северозападни част на района до 34°, за Варна 28°.

Вълнението на морето от 2-3 бала ще отслабне на 1-2. Температура на морската вода от 24° до 26°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари