Търсят се очевидци на инцидент край Американското пазарче

0
На 16 март около 9 часа сутринта Калоян Марков е пресичал с кучето си улица „Атанас Буров“, когато е бил блъснат от кола
На 16 март около 9 часа сутринта Калоян Марков е пресичал с кучето си улица „Атанас Буров“, когато е бил блъснат от кола

Кола ударила пешеходец и избягала, пострадалият е с откъслечни спомени за цвета на колата, част от номера и приблизителната възраст на шофьора, пише вестник "Бряг".

Семейство на пострадал търси очевидци на инцидент, станал  на Американското пазарче. На 16 март между 8.20 и 9 часа сутринта Калоян Марков е пресичал с кучето си ул. „Атанас Буров“. Там е бил блъснат от кола, която е избягала от мястото и шофьорът не е помогнал на момчето. След удара Калоян има остатъчни спомени, че автомобилът е маслено зелен, карал го е възрастен мъж на около 60 години, отпред се е возила и жена на същата възраст. Потърпевшият е видял и част от номера на колата, който съдържал цифрата 58.

След инцидента момчето е с множество травми на 5 и 6 гръбначен прешлен, охлузвания и синини по тялото. За случая са уведомени и органите на реда, които водят разследване.

Семейството на Калоян се обръща към тези, които са станали свидетели на произшествието и имат някаква информация, да помогнат да се намери виновника.

Те могат да се обадят в полицията на тел. 082/ 882 91. 

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари