Свилен Максимов: Не знам как ще погледна Северин Красимиров

0
Няма да присъствам в залата по собствено желание
Няма да присъствам в залата по собствено желание Видео: bTV

Бившият съпруг на убитата телевизионна водеща Виктория Маринова – Свилен Максимов, не може да отговори на въпроса как ще погледне обвинения за престъплението Северин Красимиров, предава bTV.

Вчера прокуратурата внесе в съда обвинителния акт. Тя беше нападната на 6 октомври миналата година посред бял ден, докато тичала по крайбрежната алея. Северин ще отговаря пред съда за три деяния – блудство, изнасилване и убийство по особено жесток и мъчителен начин. Очаква се делото да бъде насрочено до месец.

Няма да присъствам в залата по собствено желание, най-вероятно ще ме разпитват, ще трябва да го погледна, посочи Свилен Максимов.

Той е съгласен с позицията на прокуратурата в частта, че убийството, че няма оттенък, свързан с работата на Виктория.

"Но няма как да отречем и факта, че България все още е на едно от последните места по независимост на медиите. Държавата трябва да положи нужните усилия да върне вярата на народа в медиите. И Второто, да не се опитват да опитомяват четвъртата власт, а по-скоро медиите да бъдат използвани като средство за обратна връзка и управлението да научава какво става с народа от тях”, каза бившият съпруг на убитата водеща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Как кръстихте децата? - Едното на дядо му Деню - Денис, а другото на дядо му Пеню...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари