Сваляме килограми със силата на мисълта

0
Вие май подценявате силата на мисълта, затова прочетете какво сочи изследване по темата
Вие май подценявате силата на мисълта, затова прочетете какво сочи изследване по темата

Вие май подценявате силата на мисълта, затова прочетете какво сочи изследване по темата

Със силата на мисълта може да се справите с килограмите – да, работи!

Трябва само да проумеете, че това не е някаква фантазия, а реален потенциал на вашия мозък. Едва ли сте предполагали, че може да отслабнете, ако работите упорито и настоятелно със силата на мисълта. 

Отслабнете с помощта на силата на мисълта – да, работи!

Всичко е в ума, нали го знаете?! Така стои въпросът и с глада. Понякога ние си мислим, че имаме нужда да ядем, а всъщност това е само апетит, запълваме други липси към момента.

Може да сме жадни, може да сме депресирани или уморени – това е достатъчно, за да решим, че ни се хапва. Няколко изследвания в тази посока сочат, че когато вярваме и си представяме как храната ни засища повече и е по-голямо количество, ние отслабваме.

Проведени са експерименти с представители на силния и нежния пол. На тях били сервирани купички със супа. Първата група получила уг големи порции, но били махнати няколко лъжици от тях. Хората, които ги консумирали огладнели по-бавно и считали, че са изяли достатъчно количество.

Правете си упражнения със силата на мисълта, бъдете сигурни, че съзнанието ви оказва най-силно влияние върху апетита. Някои не се чувстват преяли, независимо колко са погълнали, ако са разсеяни и имат проблеми с паметта.

Те трябва да работят върху контрола и волята, да си водят списък и да се научат на режим. Едва тогава ще имат отлични резултати, ако разбира се не подценяват силата на мисълта.

Създайте нужния фон около себе си и така ще се справяте с различни предизвикателства в живота си. Ако сте скептични и “кисели”, сърдейки се на съдбата, няма да си помогнете по никакъв начин.

Обратната нагласа гарантира успехи във всяко едно отношение, а употребявайки активно силата на мисълта, вие ще се гордеете, че сте победители. Гласувайте за статията 

Източник: chudesa.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари