Стефан Янев внася предложение да се гласува срещу Нидерландия

1
То е в отговор на решението на Нидерландия да блокира България за Шенген
То е в отговор на решението на Нидерландия да блокира България за Шенген Снимка: БГНЕС

То е в отговор на решението на Нидерландия да блокира България за Шенген

Парламентарната група на коалиция „Български възход“ на първото заседание на НС внася предложение за решение, обяви във Facebook профила си Стефан Янев. То гласи:

"Задължаваме министър-председателя на Република България от днес, да гласува против всички предложени инициативи и назначения на Кралство Нидерландия, като реципрочна мярка на политиката на сегрегация, методически прилагана към Родината и сънародниците ни".

Предложението е в отговор на позицията на Нидерландия, че ще блокира България за Шенген.

"Дела, не думи"!, завършва поста на Стефан Янев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    До 6
    Ей такива русофоби като коементиращ 6 България е мега зле! Не знае този сащник, че от 1990 година досега България се управлява от Козяк! Щом не сте изгонили сащническия посланик, значи ви е кеф да ви джендерират!
  • 8
    7
    Манчо
    Е па що се биете за там , дето нито ни искат , нито ни е ред и нищо няма да спечелите. Всички политици отдавна са и в Шенген и в кръга на милионерите. Що се праскате за отрудения българин, който не може да си позволи почивка в БГ , камо ли да пресече няколко граници и да си почине горкия, както един чист европеец. Що за перверзия е това , да се бориш за едни 2млн. пенсионери на минимална пенсия от 220 евро и 2млн. работещи на минимална заплата от 350 евро да имат права като на нашите политици-милионери... Вакса ядете ли или грездея ви е голям.
  • 4
    6
    Факт
    Да де ама в случая Рюте е прав. От както сме в ЕС правосъдието не само не се оправи, даже се влоши. Мафията управлява чрез Борисов и сега и Путинските поклонници се обединиха с него и го връщат на власт, което автоматично означава, че сме врата за престъпността към ЕС. Трафик, пране на пари, сега и с този Лукойл гълъбарника какво демонстрира? ДПС, ГЕРБ и БСП, с тези промени за хартиената бюлетини, какво ни казха- не гласувайте!! или ако си направите труда да гласувате, ние ще решим дали да ви признаем гласа и даже не можете да накарате прокуратурата да ги провери, защото последните 6 год. отказва да го прави. Очаквайте и евро парите да спрат, ако продължават.
  • 4
    5
    русенец
    Ама и Румен Радев ги избира едни интелектуалци. Единият не му пукало за Конституцията, другият пък ще прави напук на Нидерландия. И защо ще гласуваме против Нидерландия? Защото ви каза в очите, че сте твърде корумпирани за да влезете в Шенген. Да не са излъгали?
  • 5
    4
    сащ са сатанисти
    Защо никой не задава въпроса на антибългарските политици - защо неистово ни искат да се окичим с евро, премахвайки българския лев, но не ни искат в шенген? :}} Защо русофоб янеф не отвхръли еврото, а плямпа само клишета?! Нали е евроатлантически агент?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари