Стартира благоустрояването на кв. „ЦЮР“ в Русе

2

Община Русе възложи благоустрояването на кв. „ЦЮР“ в град Русе. Съгласно одобрените проекти и издадено строително разрешение, договорът за изпълнение на СМР предвижда цялостно благоустрояване на междублоковото пространство на бл. 1 и бл. 3 в кв. „ЦЮР“.

Включени са подготвителни работи, вертикална планировка на терена, изграждането на обслужващи транспортни алеи и паркинги, пешеходни алеи, 2 бр. детски площадки за игра на деца до 3 г. и за игра на деца от 3 до 12 г. оборудвани в съответствие с изискванията на Наредба №1/12.01.2009 г. за условията и реда за устройство и безопасност на площадките за игра, както и ел. осветление; изграждане на улични оттоци за отводняване на дъждовните води и заустването им в канализационната мрежа и озеленяване на свободните пространства - затревяване и настаняване на трайна декоративна растителност /храсти и дървета/.

Стойността на СМР съгласно договора с фирма ДЗЗД „Дунав Хидроизомат 2014“ е в размер на 244 284, 37 лв. с ДДС. Срокът за изпълнение на договора е 120 календарни дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари