Стадион, КОГА?!

1
„Дунав“ изигра 28 мача като ГОСТ, кога ще домакинства в Русе
„Дунав“ изигра 28 мача като ГОСТ, кога ще домакинства в Русе Снимка: dunavfans.org

За почитателите на „Дунав“ сезон 2016/2017 предложи много положителни емоции. Но липсата на едно парченце от нашия пъзел прави щастието ни непълно, едно очакване несбъднато, една гледка все още невидяна.

Изминаващата футболна година ни дари със завръщане в елита; с развитие на качествата на треньорския екип, воден от Веселин Великов; със сплотен и отдаден на клуба колектив и с утвърждаване в „майсторската“ група, пише dunavfans.org.

Наред с тези безспорни факти несъмнено най-задаваният въпрос в Русе в последните месеци, а защо не и почти година, е „КОГА?“ – кога ще бъде готов стадионът, кога ще играем в Русе и т.н. Поколения русенски любители на футбола чакат именно това – физическото завръщане на „Дунав“ в неговия дом, който може да бъде и негова крепост, защото у дома и стените помагат.

Около темата за стадиона ще е концентрирана и поредната сбирка на фенклуб „Дунав завинаги“ – 20.04.2017, 19:00, ул. „Пиротска“ 5. Няма да подминем и следващия мач – в София.

А „Дунав“ изигра дотук 28 мача като ГОСТ. В поне 26 от тях „драконите“ имаха подкрепа на трибуните. Лишените от правото да гледат любимците си в Русе фенове се лишаваха от какво ли не, за да имат „джобни“ за безкрайното пътуване. И въпреки всичко не спряхме. Може да сме били и една „шепа“, но ни имаше и в добро и в не толкова добро.

Всеки от „Дунав“ е добре дошъл на сбирка в четвъртък. А тепърва ролята ни трябва да става по-сериозна и сбирките са една от малко възможности, извън фейсбук, за разговор на живо, решения и предприемане на действия. Всеки, който прочете, хареса, сподели или поне види снимката с парчето от пъзела, е по някакъв начин част от магията на „Дунав“ през 2016/2017.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари