Стабилността на Борисов означава аверите му да са от богати, по-богати

0
Тъжната истина!
Тъжната истина! Снимка: Facebook

За тиквата Борисов България е стабилна. Според реалността обаче България е изключително нестабилна за живот.

10 000 по-малко родени бебета означава, че младите хора не искат да живеят в Тиквената стабилност на Борисов, напускат държавата или ги е страх да създават деца. Умрелите за 2015 са 20 000 повече от 2014 г, когато управляваше Орешарски, пише No-comment
Пак ще ви напомним: Стабилността на Борисов означава аверите му по-богати и по-богати. Народът – по-беден и по-беден.
bebeta_2015
Бъдещите майки стават все по-малко, защото българите се страхуват от икономическата обстановка. Смятат, че няма да се справят финансово с издръжката на дете. Много млади хора продължават да напускат страната ни, нацията застарява, затова и репродуктивното население се топи. Това се отразява и на отрицателния прираст, защото в национален план смъртността се покачва със застаряването на населението“, каза още директорът на Първа АГ болница в София доц. Костов.
Той е категоричен, че жената трябва да роди първото и второто си дете между 20-ата и 30-ата си година, тъй като това е идеалната възраст. След 37-ата й година яйчниковият резерв намалява.

Често жените питат доц. Костов кога трябва да потърсят помощ при специалист, ако въпреки редовните полови контакти с партньора си не стигат до зачеване. „В този случай след 10-ия месец да отидат на лекар.Най-напред трябва да се направи спермограма на мъжа, а при жената да се изследват проходимостта на маточните й тръби и яйчниковият й резерв“, отговори доц. Костов.
Най-големият проблем на съвременния мъж е стресът, а след него се подреждат неволите заради безпаричието, злоупотребата с алкохол, цигари, липсата на спорт.

По-време на фашизма България е дала по-малко жертви отколкото при вече 5 години управление на Борисов.

Източник: No-comment
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари