Спор за имот е коствал живота на семейството в Каспичан

0
Племенник на дядото е задържан за убийството
Племенник на дядото е задържан за убийството Видео: Шумен в кадри

Междусъседски конфликт за имот между роднини е в основата на жестокото четворно убийство, разтърсило Каспичан днес.

Със съдействието на „Специализираните полицейски сили“ при ОД на МВР – Шумен е проникнато в съседен имот, където е задържан 64-годишен, намерени са следи, съотносими към извършеното престъпление. Оказал е пълно съдействие на органите на реда.

Това стана ясно на извънреден брифинг в 16.00 часа в Каспичан, който дадоха директорът на ОД на МВР – Шумен старши комисар Ялчън Расим, окръжният прокурор Маргарита Георгиева и дежурният прокурор Рачев, предава 24shumen.com.

Жестокото престъпление на ул. „Раковски“ 3 в град Каспичан е било разкрито за два часа под ръководството на Окръжната прокуратура в Шумен.

Гледката е ужасна в къщата. Мъж на 80 години, съпругата му на 71 години и двете им деца – дъщеря на 48 години и син на 46 години са били заклани жестоко с брадва и нож от 64-годишен техен роднина – бил е племенник на убития възрастен мъж. Засега няма данни да е с психическо заболяване, но бил агресивен и неконтактен. Брадвата е намерена и иззета от местопроизшествието.

Труповете на брат и сестра са намерени в коридора, а на родителите им – в седнало положение на леглото. Не се знае дали са били заспали, когато убиецът е влязъл в дома им.

48-годишната жена е работила като медицинска сестра във Варна и била на гости на родителите си. Брат й пък живеел в съседна къща, но работил в чужбина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари