Спипаха младеж с марихуана до жп гарата в Русе

1
Два случая на престъпления с наркотици
Два случая на престъпления с наркотици

Два случая на престъпления с наркотици

На 9 октомври около 16:10 часа до блок на бул. "Мидия Енос" в град Русе екип на Първо РУ е извършил проверка на 24-годишен мъж, който пушел саморъчно свита цигара с характерен мирис. Мъжът е обяснил, че цигарата е с марихуана.

Младият мъж е бил отведен в Първо РУ, където е предал на служителите на реда две топчета със суха зелена тревна маса, за които е заявил, че също са с марихуана. По случая е регистрирана преписка и е започната проверка.

В хода на проведена полицейска операция вчера служители на криминална полиция са извършили проверка в жилището на 34-годишен русенец. При посещение в дома му, мъжът доброволно е предал на полицаите растение канабис с височина около 120 см и множество съцветия.

Случаят е документиран като е образувано досъдебно производство по описа на ОДМВР – Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    В Чародейка
    Никак наркомани и дилъри няма особено след 17 часа
  • 5
    2
    Пунта Мара
    Точно. Арестували един нърд, че пуши. Да, по закон е забранено. Но ако всеки ден арестуваха по един дилър, пък и някой от едричките риби, нямаше да има от кого да си купи. Смешни акции.
  • 6
    1
    Petar Grigorov
    Линчувайте го ... ако човека е адекватен, не разпространява "субстанции" на деца,не шофира след като е употребил, работи, плаща си данъците - какво пречи на обществото че пуши трева... алкохола е в пъти по вреден,а е напълно легален... наркотици (тежки синтетични) може да намерите всеки петък и събота вечер вероятно във всички дискотеки... и най-вече на митницата...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари