Спипаха мъж с марихуана в квартал "Дружба"

0
Служители от Първо РУ са заловили мъж с наркотици миналата нощ
Служители от Първо РУ са заловили мъж с наркотици миналата нощ

Служители от Първо РУ са заловили мъж с наркотици миналата нощ

Това е станало в квартал "Дружба 3", в района на кръстовището на улица "Никола Вапцаров" и улица "Даме Груев", където при обход патрулен екип на районното управление е засякъл и проверил 26-годишен мъж.

При обиск в дрехите на русенеца униформените са открили три броя черни полиетиленови топчета, като мъжът обяснил, че в тях има марихуана. Впоследствие извършен полеви наркотест на съдържанието е потвърдил, че то реагира положително за марихуана.

Мъжът е задържан по Закона за Министерството на вътрешните работи до 24 часа. По случая е започнато бързо производство по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    1234
    Трябва цялата строгост на закона! Нека държавата стане пример за подражание в това направление! От къде е взел тревата или дрогата! Примерно от Георги, той от кого я е взел от Пешо. Пешо от кого я е взел и така. Кога ще вземете нещата присърце, когато и вашите деца се зарибят ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари