Социалният министър: Арестът на Борисов не е кризисен пиар

0
Това е дългоочакван момент от българския народ, заяви в Русе Георги Гьоков
Това е дългоочакван момент от българския народ, заяви в Русе Георги Гьоков Видео: Русе Медиа

Социалният министър Георги Гьоков отхвърли твърденията, че арестът на Бойко Борисов е вид кризисен пиар

Той коментира събитията в Русе, където се запозна с дейността по осигуряването на работа на бежанците от Украйна, предава Русе Медиа.

Защо да е кризисен пиар, аз си мисля, че дългоочакван момент от българския народ. Аз не уточнявам кой е виновен и кой не е виновен, просто казвам, че хората в България са с очакване за някаква справедливост и възмездие. Не казвам, че точно това е, очакват нещо в тази посока“, заяви Гьоков. Той уточни, че все пак трябва да се произнесат службите, които имат компетенции по въпроса.

Колкото до обявяването на форсмажор от икономическия министър Корнелия Нинова – лидер на БСП, от която е и самият Гьоков, той заяви, че сигурно има някакви логични обяснения. „Доколкото знам, обявено беше като идея и аз съм в течение, че в момента вървят много сериозни разговори с работодателските организации със синдикатите и накрая ще бъде взето решение в полза на българския бизнес“, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари