Софи Маринова: Гринго заплаши, че ще ме залее с киселина!

0
Ромският славей е подала днес жалба в полицията срещу бившия ѝ съпруг
Ромският славей е подала днес жалба в полицията срещу бившия ѝ съпруг

Певицата Софи Маринова подаде жалба в полицията срещу бившия си съпруг Тодор Давидов - Гринго заради постоянни заплахи.

Най-бруталната е че ще бъде обезобразена с киселина. Софи разказа, че неведнъж е била жертва на насилие от страна на бившия й любим, но чашата преляла, когато той започнал да заплашва и сина й Лоренцо, предаде TrafficNews.

Двамата с Гринго вдигнаха пищна сватба, но само два месеца по-късно се разделиха.

Ромският славей, както е наричана от почитателите си, е намерена от екипа на пловдивската медия точно в момента, в който попълва жалбата в столично управление на полицията.

"Гринго не спира да заплашва и мен, и детето ми. Затова се реших най-накрая да подам жалба в полицията, за да не ни притеснява повече. Аз също го ревнувах, но във всяка връзка има ревност. Просто свърши любовта. Той стигна далеч с това, че ме заплаши да ме залее с киселина", каза още гласовитата звезда.

TrafficNews се свързва преди седмица с Гринго, за да го попита какви са отношенията му със Софи в момента. "Не поддържаме контакт, само при нужди", обясни лаконично мъжът.

Той разказа още, че не за пръв път се карат и разделят, затова и не изключва вероятността да се съберат отново. Според Гринго причината за раздорите винаги била нейната ревност, но този път той не е настоявал да заживеят отново заедно.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Името ми на японски е Биралочи Яко.

Харесай Дунавмост във Фейсбук