Повдигнаха обвинение на Гринго за закана за убийство

0
Тодор Давидов нападна и заплаши мъж, който твърди, че му дължи пари
Тодор Давидов нападна и заплаши мъж, който твърди, че му дължи пари Снимка: Facebook

Тодор Давидов нападна и заплаши мъж, който твърди, че му дължи пари

Тодор Давидов, по-известен като Гринго, любимият на фолкдивата Софи Маринова, е арестуван днес в Айтос след сигнал за нападение, съобщиха от полицията, предаде в. "24 часа".

От там уточниха, че срещу Давидов е с повдигнато обвинение за закана за убийство. В момента той е задържан за 72 часа с прокурорско постановление.

До ареста се стигнало след сигнал от гражданин на Айтос, който се оплакал, че е бил нападнат и заплашен от Давидов, който дори извадил хладно оръжие.

Двамата влезли в спор заради определена сума пари, която Давидов дължал на съгражданина си след сделка с автомобили, осъществена преди няколко години.

Давидов е с богато крими досие, осъждан за рекет през 2018 г. По делото той изтърпя 10-месечна присъда. Гринго се призна за виновен за рекет на айтоски бизнесмен Асен Атанасов.

Заедно със съучастника си Стефан Сливков изнудвали търговеца за 50 хил. лв., като заплашили да убият него и семейството му, ако не приготви парите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Казанската афера
    Жалка история с измислени крими герои!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари