Ахмед Ахмедов: Гринго ми дължи пари, но се покри

0
Скочи ми с нож, искаше да ме убие, каза, че ще ме направи на две парчета и че ще ми запали колата, разказа нападнатият мъж
Скочи ми с нож, искаше да ме убие, каза, че ще ме направи на две парчета и че ще ми запали колата, разказа нападнатият мъж Снимка: Флагман

Ще те излежа за 3-4 месеца и пак ще изляза, никой в България не иска да си има работа с мен, казал известният с агресивния си характер айтозлия

"Скочи ми с нож, искаше да ме убие, каза, че ще ме направи на две парчета и че ще ми запали колата." Това разказа Ахмед Ахмедов, който вчера бе нападнат от бившия съпруг на Софи Маринова Тодор Давидов-Гринго, предаде Флагман.бг.

Конфликтът между двамата започнал още преди една година. Ахмед, който от над 10 години живее и върти строителен бизнес във Франция, и Гринго били в приятелски отношения. Двамата айтозлии сключили сделка за коли.

Баща ми почина и няколко месеца по-късно реших да продам колата му, преди това бях докарал от Франция и един Фолксваген Пасат, реших и него да го махна. С Гринго се разбрахме за 9 хиляди лева да ги вземе. Уж всичко беше точно. Имам и звукови записи в месинджър, в които ми обяснява, че ще ми даде часовник, който струва 1000 лева, останалата сума от 8 хиляди пък на два пъти – 4-5 хиляди през август (миналата година) и останалата сума – през септември, преди да замина отново за Франция. Като стана време да си искам парите обаче той буквално изчезна. Нито ми отговаряше на съобщенията, нито на телефонните обаждания. Накрая ме блокира отвсякъде“, разказа Ахмед Ахмедов.

Той скоро пристигнал отново и решил на всяка цена да си потърси парите. Всичките му опити да се свърже с Гринго обаче били неуспешни. До вчера. Отишъл в автомивка „Мъни“. Собственикът Феим му обяснил, че Гринго също е оставил колата си, в момента го няма, но трябва да се върне.

Реших да го почакам, за да питам за парите. Дойде, поздравих го, той отказа да говори с мен. Питах го дотук ли трябваше да стигнем, но той побесня, бутна ме и изкара нож, с който ме заплаши. Искаше да ме наръга. Крещеше ми „Ще те направя на две парчета, ще те излежа 3-4 месеца и пак ще съм на свобода. Не ме ли знаеш, никой в България не иска да си има работа с мен. Ти къде си тръгнал?! После ми каза „Имаш хубава количка гледам, внимавай да не ти я запалят. Дойдоха после други мъже и той тръгна нанякъде“, обясни още пострадалият.

Ахмедов се обадил на тел. 112. На място веднага пристигнали полицаи, на които подробно разказал за нападението. Той е издирен и арестуван за заплахите, съобщиха наши източници.

Нападнатият айтозлия каза, че ще си търси правата в съда, той вече се е консултирал с адвокат. „Не ме е страх от него, няма да оставя нещата така“, категоричен е той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Даммм,
    Културни особености на етноса! Добрият циганин е мъртвият циганин!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари