Арестуваха Тодор Давидов - Гринго

0
Бившият съпруг на Софи Маринова е нападнал с нож свой съгражданин
Бившият съпруг на Софи Маринова е нападнал с нож свой съгражданин Снимка: E-burgas / архив

Ще те наръгам и ще те направя на две парчета, крещял той на жертвата си

Бившият съпруг на Софи Маринова – айтозлията Тодор Давидов-Гринго е арестуван за екшън пред автомивка в града. Той нападнал с нож свой съгражданин заради стар конфликт помежду им и го заплашил, че „ще го направи на две парчета“, информира Флагман.бг.

Криминалната сцена се разиграла вчера посред бял ден, разкриват източници на медията. Двамата били в обтегнати отношения, тъй като от една година Гринго дължал голяма сума пари на въпросния мъж, а след това се покрил. Вчера те случайно се засекли в автомивката. Мачото на Софи Маринова побеснял, след като другият попитал за парите, извадил нож и се опитал да го нападне. Други мъже са успели да ги разтърват. Гринго духнал от мястото, но срещу него е подаден сигнал и днес той е арестуван в РУ-Айтос.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари