Собственикът на изгорелия камион: Всичко му е изрядно, не знам какво е гръмнало

5
Нямам проблеми с никой, обясни той във връзка със съмненията за умишлен палеж
Нямам проблеми с никой, обясни той във връзка със съмненията за умишлен палеж Видео: Русе Медиа

Камион горя тази нощ в Русе

Инцидентът е станал малко след 1 часа след полунощ в района около Кооперативния пазар. Близо час пожарникари са гасили огъня, обхванал превозното средство, информира Русе Медиа.

Хора, живеещи наблизо, са били събудени от силен гърмеж. Те са видели горящия камион и са подали сигнал на тел.112. На място са били изпратени екипи на пожарната, полицията и Спешна помощ. Все още се изясняват причините за възникването на пожара, но по предварителна информация не става дума за умишлен палеж, а за техническа неизправност.

Взривът, който се е чул, е от гръмналия резервоар на камиона. Той е бил пълен наполовина и се е възпламенил от високата температура. В резултат е била разрушено част от превозното средство и са се разхвърчали отломки. За щастие няма пострадали хора.

По думите на шофьора камионът е бил паркиран там още от март месец и не е създавал проблеми. Превозното средство ще е ползвало за превоз на зеленчуци и собственикът му е имал намерението отново да го пусне в експлоатация. При пожара леко е пострадал съседен автомобил, паркиран наблизо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    До 3
    Отдел Екология отговаря эа КЕКСА с началника. Нисово е Кекс туриэъм эа Русе. Нали Пилкоф?
  • -1
    4
    969
    ne e moi problem
  • 5
    3
    Днес корсаджия да си!
    В Община - Русе има отдел "Екология", който е отговорен за такива изоставени автомобили. Щял да го пусне в експлоатация собственикът, но не знаел кога и дали. А отговорния общински "Екологичен" отдел се е специализирал много добре в това да не върши никаква дейност, въпреки многократните сигнали към тях за подобни превозни средства. А ако същия отдел реши все пак, нека направи един сайт, на който всеки гражданиин лесно и бързо да може да качва подобни изоставени циреи с неплатени от месеци и години дори екотакси и годишни прегледи за техническа изправност. Ама тогава ще трябва да се размърдат, та...
  • 4
    2
    Калоян
    Какво е гпъмнало... та какво е гпъмнало, ми гумата му е гръмнала, не я ли виждате къде е излетяла.
  • 12
    1
    Иванов
    Не мисля , че мястото на този камион е на улицата , но в Русе това е обичайна гледка.На някой му е писнало и го е запалил.Целият град е пълен с паркирани камиони и микробуси и на общината не и дреме.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари