Собственикът на изгорелия ресторант: Нямам врагове и дългове!

11
Щетите са за близо 50 000 лева
Щетите са за близо 50 000 лева Видео: NOVA

Огънят е лумнал в малките часове на неделния ден

Пожар изпепели известно заведение в Русе. Огънят е лумнал в малките часове на неделния ден.

Първи пламъците видели хора от съседна игрална зала. Позвънили на 112 и на собственика на обекта. Пожарникарите се отзовали за по-малко от 20 минути, почти за толкова пристигнал и собственикът Пламен Господинов.

„Случи се в 4 часа сутринта, като първите ни съмнения бяха, че някъде е дало на късо, защото казаха, че ресторантът гори отзад. Мислехме, че е в задната част”, разказа той пред камерата на NOVA.

След като пламъците били загасени, Пламен Господинов разбрал, че пожарът е умишлен. Пожарникарите намерили до прозорците на заведението пластмасова туба, в която  имало малко количество бензин. 

Установи се, че с нея е заливано през каналите на плъзгащата дограма с бензин и започнато да се залива и градината отпред, но тубата е оставена. Миришеше силно на бензин и общо взето щетата е тотална”, каза още Господинов.

Той казва, че не е получавал заплахи. Отдавна е в бранша и е бил в добри отношения с всички свои колеги.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    8
    Цънцър
    Няма кой да ви реши проблемите освен вие , които сте засегнати. Ние сме злобен , гаден и завистлив народ сами за себе си. Не , че искам , но само Путин ще ви оправи всичките Ще ви каже кой какъв бизнесмен е и от къде са му всичките коли и дрънкулки. Да ви го сложа на всичките ви пари и да се научите колко и как да живеете с хартийките си, когато настъпи истинския глад. Надявам се да можете да сеете картофи, както се изрази един бивш премиер на републиката , която вече не българска.
  • 2
    7
    робин худ
    Отвратителни реклами по важни от новините
  • 12
    6
    Недоумяващ
    Дали може да има неизплатени заплати?
  • 13
    5
    Spermaman
    Може и да е евал грешната ковра. Като го гледам как е надраскан кат селска спирка. Те коврите харесват такива.
  • -11
    4
    daskal
    До 3 - Не се ли страхуваш, че ще бъдеш наказан заради наглата си глупост?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари