Собственик на автошкола в Русе: Не е правилно да ни сочат с пръст след всеки тежък инцидент

0
Необходими са комплексни мерки за предотвратяване на трагичните инциденти на пътя, смята Румен Христов
Необходими са комплексни мерки за предотвратяване на трагичните инциденти на пътя, смята Румен Христов Видео: Кис 13

Необходими са комплексни мерки за предотвратяване на трагичните инциденти на пътя, смята Румен Христов

Според Румен Христов това включва целия процес от възпитанието на подрастващите, през обучението и контрола на пътя, както и подобряването на инфраструктурата.

Не е правилно автошколите да се сочат с пръст след всеки тежък инцидент с участието на млади шофьори, като последния в София, при който загинаха двама младежи, смята Румен Христов, цитиран от КИС 13.

Според него е необходимо да има и неизбежност на глобите.

Румен Христов коментира и предложението новите шофьори известно време да сядат зад волана с придружител.

Целта е бъдещите шофьори да бъдат максимално подготвени за всякакви ситуации на пътя, като се премахне субективният фактор при провеждането на практическия изпит.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 18
    3
    Абе хора
    Да каже тоя цървул и всички негови колеги : колко часа е кормуването, колко излиза горивото, колко им е печалбата от 1 курсист и ЗАЩО НЕ ГИ НАУЧАТ ДА КАРАТ КОЛА ???!!! 40 часа кормуване - около 1000 километра да се навъртат - 70 литра гориво макс - 200 лв, останалите 800 кинта за курса - печалба За 100 процента кетап се плаща на ръка , парите отиват в ДАИ, на практика инструкторите на нищо не ги учат , даяджиите взимат парите и нататък каквото стане.
  • 16
    2
    Дали?
    Ей чичак, знаем как се взимат изпитите - като на конвейер. Аз лично се молих на моят инструктор за 6 допълнителни часа - да тренираме паркирането. А той вика - ще се научиш с практика. След като взехме часовете призна, че са били необходими.
  • 25
    1
    Напротив
    Много е правилно и е тревожно да ви сочат с пръст, защото вие ги произвеждате такива некадърници да шофират и да убиват хора по улици и пътища. Освен това, вземате ли под масата .... едни неща.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари