Снежна топка победи "Лада Нива"

0
Дори мощните руски машини отстъпват на времето и природата
Дори мощните руски машини отстъпват на времето и природата Видео: RoadCams

През всички сезони трябва да се внимава зад волана, но зимата е особено лукава и добра в това да измисля начини да изненада шофьорите, особено тези, които смятат, че са недосегаеми. 

Това ни показва клип от катастрофа в Русия, случила се преди няколко дни. Виждаме как шофьорът на Lada Niva решава да не се занимава с дреболии като правила и закони и затова се засилва в дясната лента и изпреварва всички. На този свят обаче има справедливост и тя се проявява под формата на гигантска снежна топка, която се изпречва на пътя на руския всъдеход, пише OFFNews

В друг случай човек би намалил, но ако си толкова незаинтересован от останалите, че летиш в най-дясната лента и дори не си си направил труда да изчистиш задното стъкло от снега, както заснетият, не можем да очакваме правилна реакция. 

Уверен във възможностите на Lada-та, водачът забива десния педал в пода, но развитието на ситуацията надали е по вкуса му. Вместо да разбие снежното препятствие необезпокоявано, след срещата с топката, офроудърът продължава пътуването си полегнал на една страна.

Отнася го и друг невинен шофьор, който чуква преобърналата се Niva. Хубавото е, че ударът е лек и щетите най-вероятно са само козметични. Колкото до хората в Lada-та, надяваме се да се носили предпазните си колани. Ако са го направили, най-вероятно са се разминали само с уплах.

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари