Бебе е в болница след катастрофа край прохода „Петрохан”

0
Снегът в района не спира да вали от сутринта
Снегът в района не спира да вали от сутринта Видео: NOVA

Снегът в района не спира да вали от сутринта

Две катастрофи са станали в района на прохода „Петрохан” в неделя вечерта. При едната от тях са се ударили три автомобила и трима души са пострадали. Сред тях е и бебе, което е откарано в монтанската болница.

Екип на NOVA става свидетел на още един инцидент, при който, за щастие, са нанесени само леки материални щети.

В района на прохода вали сняг от рано сутринта и обстановката е изключително усложнена. Ето защо от Агенция „Пътна инфраструктура” призовават шофьорите да тръгват на път с автомобили, подготвени за движение в зимни условия и да карат със съобразена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари