Дрогираният служител на ГДБОП е опитал да заблуди колегите си

1
Брифинг на прокуратурата
Брифинг на прокуратурата Видео: NOVA

Брифинг на прокуратурата

Повдигнаха обвинения на служител на дирекция "Вътрешна сигурност" за шофиране след употреба на амфетамини. В момента на проверката на пътя той бил във видимо неадекватно състояние. Това заяви на брифинг в неделя прокурор Георги Иванов от Софийската районна прокуратура, предава NOVA.

Привлечен като обвиняем през изминалите часове е и още един мъж, седнал зад волана пиян. И двамата са задържани за 72 часа.

Прокурор Иванов съобщи и за два случая на пътни инциденти с трафиканти на мигранти. "Мъж е транспортирал четирима мъже от марокански произход. Отказал е да спре за полицейска проверка. Преследването продължило през няколко областни дирекции. На Околовръстния път водачът предизвикал ПТП с автомобил на 2 РПУ, но не спрял. Гонката продължила и в София. Колата е спряна чак на бул. "Ломско шосе" и "Бели Дунав", разкри той.

По думите му на водача е повдигнато обвинение за неподчинение и за хулиганство. Задържан е за до 72 часа, а в понеделник предстои да се внесе искане за постоянното му задържане.

Иванов съобщи и за друг подобен случай, в който автомобил, превозващ граждани на седем други държави, е участвал в катастрофа. Материалите все още не са докладвани на прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари