Торнадо от камъни се изви над Чехия

1
Торнадо от камъни се изви над Чехия
Торнадо от камъни се изви над Чехия Видео: NOVA

Мощната буря вдигна батути от детски площадки

Силна буря връхлетя Чехия и донесе със себе си рядко срещано явление за тези райони - торнадо. В събота след 17:00 часа във Валтирово, близо до Усти над Лабем, беше наблюдавана вихрушка, съобщи Чешкия хидрометеорологичен институт.

Както посочиха, то е било с по-малка интензивност, но според очевидци за кратко време е вдигнало от земята камъни и батути от детските площадки, и от дворовете на къщите. Торнадото не е продължило дълго и няма пострадали, съобщава NOVA.

Торнадо в Моравия през 2021 г. отне живота на шестима местни жители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари