Пророчицата Марияна Николаева: Годината е доста опасна. България е застрашена от пожари и наводнения

2
Слънчевите бури ще отключат трусове и потоп!
Слънчевите бури ще отключат трусове и потоп! Снимка: Mariyana Nikolaeva / Facebook

Македония не отива в ЕС, а към размирици и Путин

Остават броени дни до преполовяването на 2024 г. От "Телеграф" попитаха пророчицата от Варна Марияна Николаева какво ни се пише в бъдещето занапред. Тя е победителка във втория сезон на риалитито „Ясновидци“, участник е и в редица ТВ състезания за феномени в чужбина.

- Г-жо Николаева, безпрецедентни слънчеви изригвания видяхме през последните дни. Гледката от северните сияния, стигнали доста на юг, бе красива, но доста от т. нар. посветени хора на планетата са силно притеснени. Визирам пророчествата, в това число и библейски, че странни небесни явления ще предшестват идването на Антихриста и Апокалипсиса. Трябва ли да се притесняваме?

- Не знам защо Антихриста все го очакват да влезе във физическо човешко тяло. За мен това е някаква тъмна сила, енергия, която тласка човечеството по лош път. А знаменията за това се наблюдават в последно време и слънчевите изригвания са само едно от цялата поредица. Тук можем да поставим още зачестяване на наводненията, земните трусове и ред други неща. Ако гледаме по-близкото бъдеще обаче, за мен притеснителното е, че тези космически бури се отразяват на цялата биосфера. От една страна е засегнато здравословното състояние на хората със силно главоболие, проблеми с кръвното налягане, зачестяват инфаркти, инсулти в световен мащаб. От друга страна, не е добре изучена връзката как изригванията влияят на природата и зачестилите катаклизми.

- Значи вие виждате връзка между слънчевата активност и геомагнитните бури, от една страна, с аномалиите в климата и природните катаклизми, от друга?

- Да, зачестяват бурите, наводненията досущ потопи, както и други природни катаклизми като земетресенията. Кога са били толкова чести трусовете – всичко това са знамения за Апокалипсиса. Ето сега имаше изригвания и след това тръгнаха леки трусове и у нас. А ще ги има още в Турция, Япония и Китай. В Индия, макар и по-късно, ще има голямо земетресение. Ами невижданите наводнения в Казахстан и в Русия – цели градове изселиха там. Всичко е свързано - нашата планета и Вселената са един организъм.

- Друг апокалиптичен сценарий, този път научен, гласи, че мощна магнитна буря може скоро да отвее озоновия слой на планетата, да падне магнитният ни щит и човечеството да живее нощем заради непосилната радиация денем. Провиждате ли такова бъдеще?

- Поне аз не виждам да се сбъдне този сценарий скоро. Ако това се случи, нашата цивилизация няма да оцелее, дори да се скрие под земята. Няма да има какво да ядем, структурата на въздуха, който дишаме, ще се промени също.

От друга страна, и сега слънчевата радиация е завишена доста. Човек обаче си мисли, че като не го вижда нещо, то значи не съществува, а това е погрешно мислене. Реално слънчевата активност оказва влияние на гравитацията, въздуха, водата, растенията, всичко.

За щастие защитното поле на планетата още дълго ще ни пази, защото ще станем като Марс. Там преди много години магнитният щит е паднал заради някаква аномалия в комбинация с метеоритен дъжд. Виждам, имало е живот, вода, съоръжения, различни пирамидални структури, а след това планетата се е превърнала в пустиня.

- Излиза, че сме марсианци - животът да не би оттам да е посят на Земята?

- Видовете – животински и растителни, които в момента са на нашата планета, идват от 3-4 други планети, не са само от една.

- На Петър Дънов се приписват откровенията, че Слънцето има съзнание, че там живеят разумни същества. Как е възможно това?

- Човек е склонен да приема света през своето триизмерно тяло. Но хайде да допуснем, че нямаме тяло, а само акъл (съзнание, душа). Вечерно време, когато заспим, реално чрез душата обикаляме пространството, ходим и на други планети. Някои си спомнят тези пътешествия до Марс и къде ли не. Е, не може ли на Слънцето да живеят такива духовни същности като нас, само че без тела, а в енергийна обвивка. В Библията пише, че Бог създаде човека по свой образ и подобие. Това, разбира се, не означава, че Творецът е във физическа форма, тук се говори за духовната, за енергийната Му страна, която ние също притежаваме.

- Как ще коментирате свидетелствата на космонавти, виждали НЛО под формата на ангелоподобни същества в орбита?

- В нашето измерение ангели няма. Имайте предвид, че има успоредни измерения на това, в което съществуваме, и там има чудни създания и невъобразими форми на живот.

- Ако се върнем на нашата планета, какво време предвиждате през пролетта, ще има ли наводнения, бури?

- Според това, което ми диктува дарбата, в глобален аспект годината е доста опасна. Както тече уж спокойно, и тръгват наводнения, някъде трусове, на друго място бунтове, дават се самолетни и влакови катастрофи. Много по-често тези неща ще се случват от останалите години. Нашата страна е застрашена от пожари и наводнения.

- Доста напечено се очаква да стане и покрай предизборната кампания, която вече тръгна за национален и Европарламент, ще има ли вадене на компромати?

- То не остана вече кого да арестуват и компрометират. Всички кирливи ризи си извадиха, че даже започнаха да си измислят и нови. Въобще всичко скрито отдавна вече е явно – хората да решават според своята съвест. Според мен булката и младоженецът накрая пак ще искат да играят заедно хорото. Разликата е, че в Народното събрание ще влязат по-малко партии от предишния път.

- А ще сменим ли лева с еврото от 2025 г. или ще има поредното отлагане?

- Имаме шанс въпреки всичко – този път ще се постараем да влезем.

- Вие имате отношение и към сектора на енергетиката, тъй като имате такъв тип образование. Какво ще се случи там, ще има ли либерализация на цените на тока, който и без това е непосилен за болшинството българи?

- Цените ще вървят нагоре, ама и това с либерализацията в този вид няма как да се случи. Винаги ще има фиксирани цени за потребителите, иначе ще стане страшно. А и не е честно някой да взима евтиния ток от народния АЕЦ и да ни го препродава на 10 пъти по-висока цена през три-четири фирми. Наистина те имат разходи за поддръжка на инсталациите, за обновяване на мрежата, които си ги получават и сега така или иначе. Не може хората всичко да плащат.

От друга страна, неизбежно ще се върви към ток от слънце, вятър и други чисти технологии. Тецовете не веднага, макар и в по-далечното бъдеще ще си вървят към поетапно затваряне. Те са морално остарели, липсват инвестиции. На тяхно място нови мощности ще навлязат, нови технологии. За щастие страната ни ще се развива добре в следващите 5-10 години, законът ще започне да важи за всички, оттам ще тръгнат инвестиции, ще се вдигат заплати, пенсии, та хората ще могат да си плащат и сметките.

В този период ще има нещо като ренесанс на минното дело и на рудодобива, ще се добиват редки и ценни метали с нова техника и инсталации. Ще започнат да търсят нефт по нашето Черноморие и ще го открият. Виждам нови централи, но не ядрени, някаква друга по-чиста технология, не бих могла да я конкретизирам.

А в по-близко време, ако спре краденето в БДЖ, и железниците ще се възобновят. И това ще стане. Имаме прекрасни инженери, специалисти, медици, въобще във всяка област както от старото, така и от новото поколение – там е тайната за разцвета на България. Ще дойдат честни хора, ще се раздвижат нещата, ще се отворят нови работни места, няма да е все така.

- Каква е прогнозата ви за летния туристически сезон в сравнение с миналия и нещо застрашава ли го като пришествието на вируси от типа на Ковид-19?

- Сравнително добре ще бъде сезонът. В един момент ще се отприщи сякаш. Относно заразите ще има в един-два хотела някакви инциденти с храна, нищо по-сериозно.

- Войната в Украйна се ожесточава. Вие сте позната в страната, тъй като участвахте в няколко риалити формата за феномени. В минали периоди познахте редица неща от развоя на бойните действия, в това число и ударите по енергийната система от страна на руснаците. Каква е вашата прогноза за идните седмици, месеци?

- Хич не е розово. Общувам с хора оттам. Те уж свикнаха, ама кой може да свикне със смъртта. Много млади хора изгубиха живота си и това е най-жалкото от всичко. Изнемогват. У нас не се коментира, че много болести тръгнаха след взривяването на язовирната стена на "Нова Каховка". Така че хората умират и от зарази. Идната зима ще става още по-зле. До края на тази година мир не виждам.

- Направи впечатление, че в астрологично отношение президентът Владимир Путин начена новия си пети мандат при странна фаза на Луната – тъмна, ден преди новолунието. Вече вървят прогнози дали това ще се отрази на кремълския режим, тъй като всичко ново е добре да се започва на растяща Луна, което в случая не бе спазено?

- Определено ще се отрази... Той още по-деспотично ще се отнася към хората. Петия мандат ще го изкара криво-ляво, обаче ще има едно ново затваряне на страната, изолация. Такива зими се виждат, с нямане, с продоволствени кризи по места, като в безизходица ще са. Тежко им и горко на братушките, и те ще страдат като украинците.

- Те се водят братски православни народи почти както ние и македонците. Какво да очакваме от Скопие предвид новата радикална власт там и ширещата се ужасяваща пропаганда срещу България?

- Аз още преди година ви казах, че македонците ще видят Европейския съюз през крив макарон. Ситуацията сега само се потвърди, защото очевидно не искат да спазват никакви евронорми. Тепърва там ще започнат да се дърлят здраво и помежду си и с други държави, не само с нашата. Идват големи интриги, размирици по площадите и в парламента. Накрая ще застанат на страната на Путин след някакъв атентат.

В близкото бъдеще във Франция, Германия и Италия също ще има атентати, влакова катастрофа се дава – инцидент или тероризъм, не мога да кажа, мостове ще падат.

- Застрашени ли са големите форуми през лятото – Европейското първенство по футбол в Германия и Олимпиадата във Париж?

- Опасявам се, че ще пробват атака терористите. Дано бъде осуетена навреме.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Еха
    Каква реклама й спретнахте на тази гадателка.След публикацията я виждам със свръхклиентела и пребогата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари