Случка в миналото накарала Борисов да даде Нинова на съд!

0
Борисов разкри пращал ли е смс на Герджиков за уволнението на Гарелов
Борисов разкри пращал ли е смс на Герджиков за уволнението на Гарелов Снимка: Нова телевизия

"Без да вдигна много шум, заведох дело срещу Корнелия Нинова. Когато бях 4-ти клас, се качих на една джанка, но дойде собственикът, след което толкова бой изядох от баща си. Оттогава не съм помислил и да открадна нещо. Защитих Делян Добрев, може би не трябваше да го правя толкова гласно, но ще се видим в съда и там всичко ще се реши", това заяви Бойко Борисов в сутрешния блок на Нова телевизия.

"С Елена Йончева съм се виждал, бяхме в добри отношения, но явно и тя сега е напрегната заради изгонването й от Президентството", коментира скандала с Елена Йончева Борисов.

"В момента, в който съединението трябва да направи силата, в понеделник ще видим един тежко разединен народ. Бих отговорил на Корнелия много остро, но зад нея стоят много избиратели, аз имам и приятели от БСП", допълни Борисов. Той категорично отхвърли твърдението, че е изпратил SMS на Герджиков за уволнението на Гарелов.

ГЕРБ няма нито едно назначение в служебното правителство. Когато минавах през Кърджали, се чух по телефона с Лютви Местан, проведохме чисто човешки разговор. 

Борисов гледал интервюто на Корнелия Нинова вчера и забелязал, че тя се смутила на въпроса дали се е виждала с Доган. Отговорила: "Виждам се с Карадайъ". "Така се постъпвало и като мамиш детектора на лъжата - казваш някаква част от истината. Да приемем, че й вярвам. Защо се среща тя с Карадайъ", попита се Борисов. И каза, че има две обяснения - или за назначенията, които прави служебното правителство, или за коалиция.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари