Случилото се днес уби последната ми надежда, че България има бъдеще!

3
Проклети да сте Борисов, д-р Смърт, Нинова, Радев и сие!
Проклети да сте Борисов, д-р Смърт, Нинова, Радев и сие! Снимка: Кадър Radio 999

Това е баба Дора с една козичка от стадото й, което днес беше избито по заповед на социопата Дамян Илиев, носещ прозвището д-р Смърт.

Същият оглавява БАБХ.

Случилото се днес уби последната ми надежда, че България има бъдеще.

Рано сутринта, по заповед на д-р Смърт, полиция и жандармерия е разчистила терена. Извели са от селото хората, които пазеха дома и животните на жената. След това са упоили клетницата и докато тя е била в полусъзнание, „докторите“ са умъртвили козичките и яренцата й.

Селото е блокирано. Всички пътища са завардени. Буквално като във филмите- сериала „На всеки километър“ ми идва на ум. Една жена се опита да отиде при баба Дора за морална подкрепа. Арестуваха я.

Не съм наивник. Знам много добре,че това не са домашни любимци и рано или късно свършват в чиниите на месоядните или в консервите за кучета и котки. Колкото и да ми е мъчно за тях,приемам,че това е съдбата им в света,в който живеем.

Но има неща,с които не мога да се примиря:

– лъжите и манипулациите на властта и главно на дамян илиев

– арогантността на този чиновник,въобразил си,че води епична война с някакви вируси и изживяващ се едва ли не като спасител на човечеството!

– силовите методи на настоящата власт. Те не могат да водят диалог с хората от народа. Те или купуват или тъпчат. Друг вариант нямат.

Отвратен съм и от играта на Нинова и на президента Радев. Направиха си хубав ПР,но в момента,в който разбраха,че Борисов ги надхитри и купи „протеста“ на животновъдите,тия си обраха крушите и подвиха опашки.Къде беше днес ти, Нинова?

Ненавиждам тази гнусна, корумпирана шайка от престъпници,която съсипа страната. Буца е заседнала в гърлото ми и ще ви кажа само едно – проклети да сте!

Дали баба Дора ще преодолее тази трагедия не знам, но за мен тя и животните й завинаги ще останат символ на погубената ми родина. Още веднъж – проклети да сте Борисов, д-р Смърт, Нинова, Радев и сие.

Дани Деянов (Danny Deyanov), Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари